Megkezdődött a jegyértékesítés az Olaszország elleni férfi Eb-selejtezőre
28
Jan
2024
Megkezdődött a jegyértékesítés az Olaszország elleni férfi Eb-selejtezőre
2024. január 28.  |  10:05
Új selejtező-sorozat kezdődik a magyar férfi kosárlabda-válogatott számára, hiszen februárban elindul a 2025-ös Európa-bajnokság kvalifikációja.
 
Mint ismert, a mieink Olaszországgal, Törökországgal és Izlanddal kerültek egy csoportba, és az első három között kell végeznünk ahhoz, hogy kijussunk a kontinenstornára.
 
Mindezt már új szövetségi kapitánnyal próbálja meg a magyar együttes, miután Sztojan Ivkovicsot Gasper Okorn váltotta a válogatott élén.
 
Csapatunk első mérkőzésére február 22-én, Izlandon kerül majd sor, Okorn mester pedig számára is ismerős környezetben mutatkozhat be a magyar közönségnek a válogatott kispadján, hiszen február 25-én 18 órától Szombathelyen, a Schaeffler Arena Savariában fogadjuk az olaszokat.
 
Az Olaszország elleni Eb-selejtezőre ma délelőtt megkezdődött a jegyértékesítés az Eventim oldalán:
 
Három kategóriában kaphatóak jegyek. Az I. kategóriás jegyek elővételben 4500 Ft-ba, a helyszínen pedig 5500 Ft-ba kerülnek. A II. kategóriás belépők ára elővételben mindössze 3500 Ft, a helyszínen 4500 Ft. A III. kategóriás jegyeket pedig elővételben 2500 Ft-ért, míg a helyszínen 3500 Ft-ért lehet megvásárolni.
 
Nagy szükség lesz mindenkire, gyertek el minél többen Szombathelyre!
 
Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!

Vármegyei szövetségek