Streetball: Nagy érdeklődés a jubileumi nosztalgia rangadón
14
Aug
2023
Streetball: Nagy érdeklődés a jubileumi nosztalgia rangadón
2023. augusztus 14.  |  12:00
Remek időben és kiváló hangulatban zajlott a jubileumi, 30. streetball Körmenden. A rendezvényen szép számú, közel 70 csapat vett részt, két osztrák utánpótlás alakulat szereplése tette nemzetközivé az eseményt.
 
A szervezők jó előre próbálták jelezni a résztvevőknek, úgy a játékosoknak, mint a kilátogató nézőknek, szurkolóknak, hogy a hétközi hűvösebb, csapadékos időjárás után a szombati streetballon napos, meleg idő várható, készüljenek fejfedővel, naptejjel, innivalóval.
 
A jubileumi rendezvény egyik fénypontja a Körmend-Honvéd nosztalgia találkozó volt, amelyen rengetegen voltak kíváncsiak a két-három évtizeddel ezelőtti, sőt még régebbi időszakok klasszisaira.
 
A Face Team ismét frenetikus sikert aratott - akadtak, akik csak az ő látványelemekkel gazdagon tarkított akrobatikus bemutatójuk megtekintése kedvéért látogattak ki a rendezvényre.
 
Nagy sikert aratott a nem kevesebb mint 10 speciális olimpikon csapat részvétele, itt köszöntötték a közelmúltban a berlini világjátékokon bronzérmet szerző női csapat tagjait. Remek ötlet volt a szervezőktől, hogy a speciális olimpikonokból és a jelenlegi helyi felnőtt gárda a streetballra kilátogató szép számú játékosából a szervezők vegyes csapatokat alakítottak ki.
 
Az integrációs meccset követően az utánpótlás korú játékosok is találkozhattak a helyi példaképekkel.
 
A következő és egyben utolsó vidéki állomás Veszprém lesz augusztus 19-én, szombaton, a Kossuth téren. Nevezni a megszokott https://streetballnet.hu/ oldalon lehet csütörtök éjfélig.
 
 
 
 
Fotó - Németh Csongor/Streetball Hungary facebook

Vármegyei szövetségek