Eilingsfeld játékára már nem számíthatunk ezen a nyáron
30
Jul
2023
Eilingsfeld játékára már nem számíthatunk ezen a nyáron
2023. július 30.  |  14:30
Mint ismeretes, a magyar válogatott vasárnap Izland ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen. A találkozó előtt Sztojan Ivkovics adott helyzetjelentést a bb1.hu-nak.
 
Sztojan Ivkovics: Fizikális csapat ellen játszunk, gyors kosárlabdát játszanak, így a tranzíciós szituációkra oda kell figyelnünk. Emellett rengeteg triplával operálnak, így a védekezésen nagy hangsúly lesz. Két magas centerük van, a lepattanózásuk limitálása is fontos lesz. Természetesen a holnapi mérkőzés is a felkészülés jegyében zajlik, védekezésben és támadásban is új dolgokat próbálunk ki. Annyi változás lesz a keretben, hogy Eilingsfeld János sajnos nem tud rendelkezésünkre állni, Izrael ellen megpróbáltuk, játszott egy félidőt, de a játékos jövőjét szem előtt tartva arra jutottunk, hogy ő a nyáron nem fog tudni pályára lépni a válogatottban. Lukács Norbi felépült, így ő mindenképpen lehetőséget fog kapni. Ami a közeljövőt illeti, Észtország ellen az első meccsen minden fiatal szóhoz fog jutni, míg a második összecsapáson már azzal a rotációval fogunk szerepelni, amivel Lengyelországban tervezünk.
 
 
Az izlandiakat a tegnapi napon bemutattuk már, az északiak pedig 81-79-re legyőzték Izraelt a kecskeméti felkészülési torna második napján.
 
 
Az Izland-Magyarország felkészülési mérkőzésre ma este 17 órától kerül sor a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.
 
A jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni, darabonként 1000 Ft-ba kerülnek. A kapunyitás másfél órával a mérkőzés előtt történik.
 
A Messzi István Sportcsarnok megközelíthetőségéről külön is írtunk.
 
Gyertek ki minél többen, buzdítsuk élőben a magyar válogatottat!
 
Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!
 
 
 
 
Fotó - Réti Attila/MKOSZ

Vármegyei szövetségek