Jegyinformációk a debreceni U19-es világbajnokságról
19
Jun
2023
Jegyinformációk a debreceni U19-es világbajnokságról
2023. június 19.  |  15:50

Hatalmas érdeklődés övezi a június 24. és július 2. között megrendezésre kerülő debreceni U19-es fiú kosárlabda világbajnokságot, ennek megfelelően már elővételben is szépen fogynak a jegyek - írja a debrecenisportcentrum.hu. Az esemény párhuzamosan két helyszínen zajlik majd, az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok mellett a Főnix Arénában mérkőznek majd a csapatok, s mivel utóbbiban szerepel majd a magyar válogatott és az Egyesült Államok is, így a csoportmérkőzések idejére már közel napi 1500 jegy talált gazdára. Az elődöntők és a helyosztók az azt követő hétvégén lesznek, s bár a csapatok kiléte még nem ismert, így is rengetegen kíváncsiak a vb egyeneskieséses szakaszára, főleg annak tudatában, hogy ekkor már Dirk Nowitzki is feltűnik majd a lelátókon.

A csoportmeccsekre és a nyolcaddöntőkre 500 Ft-ba, míg a torna utolsó három napjára 1000 Ft-ba kerülnek a fibau19.debrecen.hu oldalon megváltható napijegyek. A magyar válogatott Dél-Koreával, Argentínával és Törökországgal került egy csoportba, a mérkőzéseikre egyaránt 17 óra 30 perces kezdéssel kerül sor.

 

A jegyértékesítéshez kapcsolódó további fontos információk:

- A helyszínen is van lehetőség jegyvásárlásra, kapunyitás a mérkőzésnapokon 11 órától.

- Jegyvásárlás után kapott visszaigazoló emailben szereplő QR kóddal lehet csak belépni a helyszínre.

- A jegyek egy adott napon többszöri belépésre is jogosítanak.

- A Főnix arénába tilos ételt és italt bevinni.

- Az IOS rendszert használók az Apple Wallet alkalmazásba is le tudják menteni jegyeiket, leegyszerűsítve ezzel a bejutást.

Vármegyei szövetségek