2022/2023 - DEAC KA U16/A – Vasas Akadémia/A 59-68
11
Jun
2023
2022/2023 - DEAC KA U16/A – Vasas Akadémia/A 59-68
2023. június 11.  |  20:40
Jobban kezdett a Debrecen, amely a hetedik percben el tudott lépni hét ponttal (14-7), azonban a Vasas nem hagyta magát, és szoros küzdelmet láthattunk. Agresszív védekezést alkalmazott mindkét csapat, így a nagyszünetre nem dőlt el még semmi. (31-30) A szünet után a fővárosi alakulat tudta jobban feltüzelni magát, és átvette a vezetést. Az utolsó negyedben a DEAC fel tudott jönni három pontra (55-58), de sajnálatukra a végére elfáradtak, és nem tudták megfordítani a mérkőzést. (59-68)
 
 
Gál Balázs, a DEAC KA U16/A vezetőedzője: Nagyon büszke vagyok a csapatomra, fegyelmezettek és iszonyúan egységesek voltak. Sajnos egy hajszálon múlt, hogy nem tudtunk éremmel zárni, de a kosárlabda már csak ilyen. Bebizonyították a srácok mindenkinek, de főleg önmaguknak, hogy számolni kell velük! Köszönjük az egész éves támogatást a DEAC vezetésnek, élménydús szezon volt!
 
Kárpáti Dániel, a Vasas Akadémia/A vezetőedzője: Ha kellett még bizonyítani, mekkora szíve van ennek a csapatnak, akkor ezen a hétvégén újra bebizonyították ezen a bronzmérkőzésen. Egy elképesztően fizikális meccs után a házigazda Pécs ellen, csalódottan hagytuk el a pályát, mert közel éreztük a győzelmet, de ma is, mint tegnap és tegnapelőtt, hátrányból tudtunk fordítani, és egy szépen csillogó bronzéremmel zárni az évet. Ma én vagyok a legbüszkébb edző a világon. Meg szeretném köszönni a stáb minden tagjának a támogatásukat, Nagy Zoltán, Lakosa Ákos, Mészáros Áron, Pankár Tibi és Kovács Máté! Gratulálok a DEAC gárdájának, mert nagy csatára kényszerítettek minket, és így még édesebb a győzelem íze! Végül, szeretnék gratulálni a Rátgeber Akadémiának a hibátlan szervezéshez és az elért eredményért.

Vármegyei szövetségek