Streetball: Oroszlány újra győzött
26
Jun
2022
Streetball: Oroszlány újra győzött
2022. június 26.  |  19:44
Kellemes melegben, enyhe hűsítő szellővel - ideális utcai kosaras időjárás és összesen 13 - 10 plusz a center, valamint a hagyományoknak megfelelően a régi csarnokban az ügyességi versenyek lebonyolítására használt - pálya várta Oroszlányban a streetball résztvevőit, összesen nem kevesebb, mint 82 csapatot. 
 
A vegyes kategória rendkívül izgalmas fináléja egy kosár plusz büntetős akcióval dőlt el. Roppant látványos és színvonalas volt a zsákolóverseny, az ügyességi versenyek nagyon népszerűek voltak. A VIP mérkőzéseken a rendőrök, a tűzoltók és a szurkolók csapatai csaptak össze.
 
A kísérő programok egyik fénypontja a Face Team két pörgős, látványos fellépése volt - egy délelőtt, egy pedig délután. A néhány év után a tűzoltóság jóvoltából megismételt habparty is sokakat vonzott.
 
A helyi felnőtt csapat - amelynek elnöke, Beck Ferenc is kilátogatott a rendezvényre - névadó szponzora jóvoltából sok-sok díjat osztottak szét a résztvevők között.
 
Most egy hosszabb szünet következik a sikersorozatban - a következő rendezvényére bő másfél hónap múlva, augusztus 13-án kerül sor Körmenden.
 
 
 
Fotó - Streetball Hungary facebook

Vármegyei szövetségek