Megérte az óvás, nyert a PINKK
23
Mar
2015
Megérte az óvás, nyert a PINKK
2015. március 23.  |  11:35
Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Középház

Vasárnap este két mérkőzést rendeztek a férfi középházban. A Körmend a legjobbjai – Andrija Csirics és Branko Jereminov – nélkül felálló Szegedet fogadta hazai pályán. Bár sokáig jól tartották magukat a vendégek, a végére elfáradtak, így a vasiak könnyed győzelmet arattak. Izgalmasan alakult a Pécs-Falco rangadó. A sárga-feketék kezdtek jobban, aztán fordított a Pécs, de egészen az utolsó percig nyílt volt a csata. Budimir és Harazin vezérletével végül öt ponttal győztek a baranyaiak.

Egis Körmend – Naturtex-SZTE-Szedeák 113 – 86
PVSK-PANNONPOWER – Falco-Trend Optika KC Szombathely 89 – 84

Női NB I. A-csoport rájátszás az 1-8. helyért

Miután a győriek által korábban megnyert találkozót a pécsiek megóvták, vasárnap megismételték a negyeddöntő első felvonását. Ezúttal a vendégek jöttek ki jobban, mert kilenc ponttal nyertek. A PINKK-nél Faulkner 22, Halvarrson 18 pontig jutott, míg a hazaiaknál Radocaj 19 ponttal zárt.

CMB CARGO UNI Győr – PINKK-Pécsi 424 69-78

Női NB I. A-csoport rájátszás a 9-10. helyért

Megszerezte első győzelmét a szezonban a Vasas, amely hazai pályán tíz pontot vert az MTK-ra. A vendégek játékát nagyban befolyásolta, hogy Kajdacsi Judit az első félidőben megsérült. A két győzelemig tartó párharc állása ezzel 1-1. A tét a 9. hely megszerzése, döntés csütörtökön.

MKB-Euroleasing Vasas – MTK-Budapest 67-57

Vármegyei szövetségek