Béres Timi soproni MK-diadalt tippel
10
Mar
2015
Béres Timi soproni MK-diadalt tippel
2015. március 10.  |  20:16
Béres Tímea, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia igazgatója átélt néhány nagy csatát, pontosan tudja, mi vár a csapatokra a cütörtökön rajtoló női Magyar Kupa nyolcas döntőben. A korábbi ragyogó centert némi esélylatolgatóra fogtuk: lássuk, mit vár a háromnapos győri tornától!

„Amikor megláttam a sorsolást, elsőként az jutott eszembe, hogy a PEAC-Diósgyőr, Győr-ZTE ág jóval keményebbnek és kiegyensúlyozottabbnak tűnik – kezdett bele Béres Timi. – A másik két negyeddöntőben a Cegléd ellen a PINKK-nek, valamint a Sopronnak a Szekszárddal szemben könnyebb dolga lehet. Nagy kérdés, hogy válnak be az új igazolások a Diósgyőrben, a miskolci csapatot éppen a mélyebb rotáció miatt, esélyesebbnek érzem a PEAC-Pécsnél. Elárulhatom, hogy Sopron-Diósgyőr döntőt várok, ahol aztán, talán a nagyobb nemzetközi tapasztalat miatt, soproni diadalra tippelek. Mivel jómagam az utánpótlás területén dolgozom, hadd tegyem hozzá, abból a szempontból is figyelem majd a győri tornát, hol, mennyi lehetőséghez jutnak a fiatalok. Remélem, többen is megmutatják magukat.”

A győri Női Magyar Kupa nyolcas döntő programja

Március 12., csütörtök
13:00 Ceglédi EKK - PINKK-Pécsi 424
15:30 Atomerőmű-KSC Szekszárd - Uniqa E. Sopron
18:00 PEAC-Pécs - Aluinvent DVTK Miskolc, TV közvetítés
20:30 CMB Cargo UNI Győr - ZTE NKK

Március  13., péntek
15:30 1.-2. mérkőzés győztese
18:00 3.-4. mérkőzés győztese

Március 14., szombat
15:30 Mérkőzés a 3. helyért
18:00 Döntő

A mérkőzések közül összesen öt kerül képernyőre. A Duna World közvetíti a PEAC-DVTK negyeddöntőt, a két elődöntőt, illetve a bronzcsatát és a finálét.

Vármegyei szövetségek