Hamarosan elindul a HUNBASKET Fantasy League
18
Sep
2024
Hamarosan elindul a HUNBASKET Fantasy League
2024. szeptember 18.  |  13:30
Jövő héten nemcsak a férfi és a női élvonal küzdelmei kezdődnek meg – a bajnokságokkal együtt elindul a HUNBASKET Fantasy League is, amely jelenleg az egyetlen ilyen jellegű liga lesz Magyarországon.
 
A Női és a Férfi NB I A csoportban is összemérhetik tudásukat a szurkolók, ezáltal még exkluzívabb játékélményben részesülhetnek.
 
Az amerikai sportokból jól ismert játékban egy meghatározott összegből kell csapatot „vásárolnia” mindenkinek, és a kosarasok való életben nyújtott teljesítménye alapján adódik össze egy-egy fantasy együttes pontszáma.
 
A legtöbb pontot elérő játékosok értékes nyereményekkel gazdagodnak a bajnoki alapszakasz, a fantasy szezon végén – hogy pontosan milyen ajándékokat lehet nyerni, arról hamarosan többet is megtudhattok.
 
A regisztráció a jövő hét elején indul – ennek kezdetén a játék menetéről, a pontszámításról és a nyereményekről is beszámolunk.
 
Ha játszol vagy játszottál már fantasy-t, tudod, mennyire élvezetes. Ha még nem próbáltad, itt a lehetőség, hogy megmutasd, adott keretek között te tudod összeállítani a legjobb keretet a magyar mezőnyből!
 
Gyere te is, játssz velünk, és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb csapatvezető!
 
Hunbasket Fantasy – Hozd össze az álomcsapatod!

Vármegyei szövetségek