Íme a magyar válogatott kerete az U20-as B divíziós férfi Eb-re
10
Jul
2024
Íme a magyar válogatott kerete az U20-as B divíziós férfi Eb-re
2024. július 10.  |  16:30
Pénteken délben Koszovó ellen kezdjük az U20-as B divíziós férfi Európa-bajnokságot. A kontinenstorna kezdete előtt kérdeztük Carlos Vallejo szövetségi edzőt a felkészülésről, illetve a várakozásokról az Eb-vel kapcsolatban.
 
"Mindenekelőtt köszönetet szeretnék mondani azoknak a játékosoknak, akik a felkészülés bármelyik szakaszában itt voltak velünk, és dolgoztak, de végül nem kerültek be az Eb-re utazó keretbe. Nagyon sokat segítettek nekünk, ők is fontos részei a csapatnak.
 
Mindent megtettünk a felkészülés során, mindenki a legjobbját hozta, beleértve a játékosokat, a stábot, a szövetséget, mindenkit, akinek része volt benne. Büszke vagyok mindnyájuk erőfeszítésére és elkötelezettségére, amelyről az utóbbi időszakban tanúbizonyságot tettek. A csapat rengeteget fejlődött az elmúlt hónapban, az összhang elérte a legmagasabb szintet.
 
 
Meg akarjuk mutatni, mennyire ambiciózusak vagyunk, és emellett szeretnénk ugyanolyan alázatosak is maradni, amely eddig is jellemzett bennünket. Itt az idő, hogy megmutassuk, készen állunk a megmérettetésre. Ki kell érdemelnünk a győzelmeket. 
 
Az elvárásaim ugyanazok, mint a felkészülés kezdetén, a célunk nem változott: mindig megnyerni a következő mérkőzést, labdabirtoklásról labdabirtoklásra építkezve."
 
 
A magyar csapat 12 fős kerete az Eb-re
 
Bor Gábor
Csátaljay Péter
Cseh Botond
Csendes Péter
Csuti Kornél
Hajdu Péter
Halmai Dániel
Kaye Benjamin
Meszlényi Róbert
Pleesz Ádám
Reizinger Máté
Schmera Gergely
 
 
 
Fotók - Girgász Péter/MKOSZ

Vármegyei szövetségek