Streetball a szivárvány alatt
24
Jun
2024
Streetball a szivárvány alatt
2024. június 24.  |  09:15
Rendkívül változékony időjárási viszonyok között rendezték Oroszlányban az Audi Streetballt. Volt, hogy a szervezőknek improvizálni kellett, de a csapatokkal együtt ők is állták - szerencsére nem a sarat, hanem - a kihívásokat.
 
Tökéletesen véletlenszerűen váltogatta egymást a szikrázó napsütés és a záporeső Oroszlányban a streetball idején, sőt, olyan is volt, amikor a két szélsőség egyidejűleg volt jelen - nos ekkor mondhatni szivárványos időben játszottak a csapatok. Az a közel 71 nevező csapat, melynek mindegyike előtt le a kalappal, hiszen a meglehetősen speciális időjárási viszonyok ellenére egyetlen nevező sem lépett vissza, nem adta fel a küzdelmeket, mindenki végigjátszotta a küzdelmeket a saját kategóriájában.
 
A zumba táncosok lelkesítő előadása lehet, hogy volt, akiket átsegített a nehézségeken, a szervezők pedig találékonyságuk révén előnyt is kovácsoltak a nem éppen ideális időjárásból. A Face Team bemutatóját és a zsákolóversenyt - tekintettel a csúszós és ezért az e programoknál különösen balesetveszélyes szabadtéri pályákra - bent, a legendás régi csarnokban tartották meg, ahol a terem akusztikájának köszönhetően a látványos programok jóval zajosabb sikert arattak, mintha kint rendezték volna meg azokat.
 
Talán voltak, akik fájlalták, de a szeles idő miatt a habpartit végül nem tartották meg, de a résztvevők és a nézők számára éppen a különleges körülmények miatt minden bizonnyal sokáig emlékezetes marad ez a remek hangulatú rendezvény.
 
A sorozat következő állomása július 6-án egy régi közkedvelt helyszín, Zánka lesz. Nevezni 4-én éjfélig lehet a jól ismert https://streetballnet.hu/ oldalon.
 
 
 
 
Fotó - Oroszláni Sport Egylet hivatalos facebook oldala

Vármegyei szövetségek