Audi Streetball Nyíregyházán nyárias időben
12
Jun
2024
Audi Streetball Nyíregyházán nyárias időben
2024. június 12.  |  12:33
Szombaton újra labdapattogástól lesz hangos Nyíregyháza főtere, a Kossuth tér. A helyiek azonban már megszokhatták, hogy nyaranta egy szombaton a streetball rendezvényen szabadtéri kosárlabda mérkőzéseket nézhetnek a kávéházak, cukrászdák kényelmes székeiből.
 
A szombati rendezvényre remek, napfényes időjárást jósol a meteorológia. Pár éves remek hagyomány a nyíregyházi streetballon, hogy a helyi vármegyei szövetség állja a nevező csapatok díjainak felét - ez most sem lesz másként.
 
A kategóriák küzdelmei mellett természetesen ezúttal is megrendezik a hagyományos ügyességi viadalokat. A szervezők egy úgynevezett Üzleti Kupát is rendeznek, amelyen a város cégei, vállalkozásai indítanak csapatokat.
 
A nevezések folyamatosan érkeznek a streetball e hagyományos északkeleti fellegvárába, jelezték érkezésüket csapatok Erdélyből, valamint például Békéscsabáról, sőt a fővárosból is. Akinek van csapata, és úgy gondolja, szívesen játszana, csütörtökön éjfélig még nevezhet a jól ismert https://streetballnet.hu/ oldalon.
 
 
 
 
Fotó - Streetball Hungary facebook

Vármegyei szövetségek