Női Egyetemi Bajnokság: Kettős győzelmekkel a legjobb négy közé
23
Apr
2024
Női Egyetemi Bajnokság: Kettős győzelmekkel a legjobb négy közé
2024. április 23.  |  13:15

Kialakult a négyes döntő mezőnye a hölgyeknél a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. A tavalyi mezőnyhöz képest egyetlen változás lesz, a Miskolc helyett a DEAC szerepel majd a sorozat végküzdelmeiben. A keresztjátékban mind a négy csapat kettős győzelemmel kvalifikálta magát az egyetemi Final Four-ba. A Győr a SOTE, a TF pedig a Közgáz együttesét győzte le magabiztosan oda-vissza. Érdekes módon a DEAC - SzoESE párharcban a debreceni lányok 16 pontos szombathelyi sikere után a visszavágó volt szorosabb, Debrecenben jobb hajrájával nyert a DEAC. A Miskolc a címvédő ELTE-BEAC csapatával került szembe, és az első összecsapáson csupán 3 ponttal maradt alul, a visszavágón azonban erőt demonstrált és fölényes győzelmet aratva jutott a négyes döntőbe a címvédő
 


 

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, nők


 

Negyeddöntő, 1. mérkőzés

 

Semmelweis Egyetem - UNI Győr SzSE 56-100 (16-21, 11-29, 11-19, 18-31)

Budapest, SOTE csarnok, 30 néző. V.: Darai, Fajszi.

 

Semmelweis Egyetem: Opitz, NAGY K. 2, Nagy Annamária 5/3, Ferenczi 4, BALOGH 15. Csere: Szabó 2, TÓTH 10/6, Kiss 9, Nagy Anna 4, Som, Kuczik 5/3, Németi. Edző: Hegyi Hanna.

UNI Győr SZSE: Baffy 9, DOMBAI 25/9, MOLNÁROVÁ 24/12, Mihályi 3/3, Kovács. Csere: BÁNSZEGI 17/3, Chroméj 8, Sághi 7/3, Bognár 5/3, Horváth 2, Pozsgai, Deák. Edző: dr. Barthalos István.

 

Már az első perctől a Győr együttese vezetett, ám a Semmelweis együttese igyekezett tartani a tempót, az első negyedben csak 5 pont lemaradása volt. A második negyedben magasabb fokozatra kapcsolt a sokkal rutinosabb vendégcsapat, így a győri lányok a félidőre magabiztos előnyt tudhattak magukénak, nem mellesleg jobb dobóformát is fogtak ki. A rövid szünet jót tett a hazai csapatnak, hiszen ismét egy szorosabb negyedet tudott játszani egyértelmű esélyes ellenfelével, de az utolsó negyedben már nem volt kérdés a győztes kiléte. Mindkét oldalon voltak szép megmozdulások, mindkét csapat a végsőkig küzdött, és végül a papírforma is érvényesült. A hazai csapatból Tóth Fruzsina (10 pont, 4 kiharcolt fault) és Balogh Júlia (15 pont) jutottak 10 pont fölé, a győri együttestől pedig Dombai Réka (25 pont, 7 lepattanó), Bánszegi Borbála (17 pont, 4 gólpassz) és Molnárová Laura (24 pont, 7 lepattanó, 5 kiharcolt fault).

 

Hegyi Hanna: - 30 percen keresztül kellett küzdenünk egy jóval fizikálisabb és magasabb szinten kosárlabdázó csapat ellen, akiknek sokszor fejtörést tudtunk okozni, és akikkel egy jó meccset tudtunk játszani. Ez a meccs és a visszavágó is sokat hozzátesz nekünk ahhoz, hogy a lehető legjobban készüljünk fel a Medikus Kupára. Gratulálunk a győri csapatnak, reméljük a visszavágón is tudunk egy jót játszani.

dr. Barthalos István: - Nagyon vártuk már az összecsapást. Igaz a mai napon sem tudtunk teljes kerettel kiállni. Sikerült az általunk megszokott gyors és fizikális játékot végrehajtani. A nyolc negyedből négy megvan. Várjuk a visszavágót!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?whun_univ_ply_72102


 

 

2. mérkőzés

UNI Győr SzESE - Semmelweis Egyetem 90-49 (27-19, 28-7, 15-13, 20-10)

Győr, Egyetemi Csarnok, 100 néző. V.: Káli, Erős.

 

UNI Győr SZESE: BAFFY 13/9, Rozmán 2, DOMBAI 14/6, Mihály, MOLNÁROVÁ 18. Csere: Pozsgai, Horváth D. 5/3, Oláh, CHROMÉJ 18/3, BÁNSZEGI 16, Szabó 2, Horváth B. 2. Edző: dr. Barthalos István.

Semmelweis Egyetem: Nagy K. 2, Nagy Annamária 7/3, Nagy Anna,  BALOGH J. 9/3, Ferenczi 8/3. Csere: Kiss 5/3, SOM 4, Opitz 7/3, Kuczik 2, Németi 3, Szabó 2. Edző: Hegyi Hanna.

 

Az első mérkőzés Budapesten nagy különbségű győri győzelmet hozott, így meglepetés nem született, a Rába partiak résztvevői lesznek a MEFOB Final Fournak.

Ahogy a múlt szerdai első meccsen, az első negyedben a fővárosiak megnehezítették a favorit győri együttes dolgát, a színvonalas nyitó tíz perc 27-19-cel zárult. A győri csapathoz csatlakozott Rozmán Lilla is, akivel tovább erősödtek a hazaiak. A második negyed ezúttal is nagy győri fölényt hozott, s ezzel eldőlt a mérkőzés. A küzdelmes 3. negyedben a Semmelweis Egyetem ismét igazolta, hogy nem érdemtelenül jutott a keresztjátékba, de végül a  kilátogatók, akik szép számmal megtöltötték a lelátót, igazi rájátszás hangulatot teremtve magabiztos győri sikernek voltak szemtanúi, amelyből Bánszegi Borbála 16 pontos, 10 lepattanós dupla-duplával vette ki részét.
 

 

dr. Barthalos István: - Boldog vagyok, hogy zsinórban ötödik alkalommal sikerült a Final Fourba kerülni. Nagyon büszke vagyok a csapatomra és minden erőnkkel készülünk a végső összecsapásokra.

Hegyi Hanna: - Sajnos ma nem tudtunk akkora ellenállást mutatni, mint az előző meccsen, ettől függetlenül maximálisan meg vagyok elégedve a lányok egész éves munkájával. Sikerült a szezon során pár meglepetést okozni, ami mutatja a csapat erejét és egységét. Gratulálok a Győrnek és sok sikert nekik a döntőben!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?whun_univ_ply_72112

Továbbjutott: UNI Győr SzESE kettős győzelemmel


 

1. mérkőzés:

 

Szombathelyi Egyetemi SE - DEAC 59-75 (13-18, 12-19, 23-17, 11-21)

Szombathely, Egyetemi csarnok, 50 néző. V.: Esztergályos, Kovács.

 

Szombathelyi Egyetemi SEBalogh 5, HORVÁTH FR. 15, Horváth Fa. 2, Mezősi 11/3, PLÓZER 17. Csere: Sághi 7, Horváth K., Mák 2, Farkas. Edző: Szabó László.

DEAC: MEZEI 14/6, Pallai 2, BACZUK 20/9 , Holinka-Miklós 12/6, GAÁL 9/3. Csere: KOVÁCS R. 14/12, Elekes 3, Szabó 1, Szöllősi. Edző: Vasas Orsolya.

 

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, sok hibával, gyűrték egymást a csapatok, fej fej mellett haladtak az első 5 percben. Ekkor a vendégek játékba lendültek és több szép támadással megléptek 18-6-ra. A negyed vége viszont a hazaiaké volt, visszajöttek a mérkőzésbe és egy 7-0-lal felzárkóztak. A második negyedben a szombathelyiek ismét több hibával játszottak, mellette a tripladobó százalékuk is pocsék volt. A nyugodtabban, pontosabban játszó vendégek szép támadásokat vezetve a félidőre megléptek 12 ponttal.

A félidei szünet jól jött a SzoESE csapatának, Szabó László fejmosást tartott a játékosainak. Meg is látszott a szombathelyi együttes játékán, magassági fölényüket kihasználva gördülékenyebben játszottak tanítványai ebben a negyedben. Ezt az etapot 23-17-re nyerték, kicsit faragva a hátrányukból. A negyedik negyedben aztán a SzoESE mindazt, amit felépített a harmadikban, azt gyakorlatilag "kútba dobta", hibát hibára halmozva, illetve el is fáradtak. A DEAC újfent kihasználta a hazaiak sok hibáját, szépen okosan játszva, jól dobva triplákkal megszórták a hazaiakat, így megnyugtató 16 pontos előnnyel várhatta a visszavágót.

Hazai oldalról kiemelendő két dupla-dupla teljesítmény, Horváth Fruzsina, /15 pont, 15 lepattanó, 9 kiharcolt fault, 30 VAL), illetve Plózer Petra 17 pont, 14 lepattanó, 8 kiharcolt fault, 27 VAL). Vendégoldalról több kiemelkedő teljesítmény is összejött: Mezei Dóra (14 pont, 8 lepattanó, 9 kiharcolt fault, 6 gólpassz, 29 VAL), Gaál Gréta (9 pont, 10 lepattanó), Baczuk Virág (20 pont, közte 3 tripla).

 

Szabó László: - Gratulálok a Debrecen csapatának, megérdemelten nyertek, remekül dobták a kinti dobásokat, mi viszont pont ellentétesen, ez alakította ki ezt a viszonylag meggyőző nagy különbséget. 

Vasas Orsolya: - Nem volt egyszerű dolgunk, mert különböző okok miatt kevesen tudtunk elutazni Szombathelyre. Ennek ellenére kisebb megingásokkal, de végig kézben tartottuk a mérkőzést, csapatként játszottunk, kiszolgáltuk egymást támadásban, segítettünk egymásnak védekezésben. A dobásaink ma nagyon ültek, de ehhez az is kellett, hogy mindig megtaláltuk az üres helyzeteket. Nagyon-nagyon örülünk ennek a győzelemnek! Büszke vagyok a csapatomra, és gratulálok a Szombathelynek is, mert kemény ellenfél voltak! Készülünk a hazai visszavágóra!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?whun_univ_ply_72122


 

 

2. mérkőzés:

DEAC - Szombathelyi Egyetemi SE 68-60 (21-11, 9-21, 13-14, 25-14)
Debrecen, Kossuth Gimnázium Sportcsarnok, 10 néző. V.: Fülöp, dr. Szűcs.

 

DEAC: MEZEI 30/9, Baczuk 10/6, HOLINKA-MIKLÓS 14/6,  GAÁL 6, Kovács R. 4. Csere: Pallai, Király 2, Szabados 2, Szabó Z., Szöllősi. EdzőVasas Orsolya.

Szombathelyi Egyetemi SE: BALOGH V.  15/6, Mezősi 7/3 , Horváth Fa. 4 ,  HORVÁTH FR. 20,  PLÓZER 12. Csere: Horváth K. 4, Mák, Farkas. Edző: Szabó László.

 

Az idegenben szerzett 16 pontos előny után  jó esélyekkel várták a visszavágót hazai pályán a debreceni lányok részére. Alig 3 perc leforgása alatt 9-0-ra elléptek, lendületüket Szabó László a SzoESE vezetőedzője időkéréssel próbált megtörni. Ezt követően a vendégek is pontgyártásba kezdtek, de még a negyed végéig így is csak 11 pontot sikerült szerezniük, a hazaiak 21 pontjával szemben. Az összesítésben megnyugtató előny fényében Vasas Orsolya csapatának mérkőzés elején látott pontos, jó játéka, intenzitása kicsit alább hagyott, amit a vendégek ki is használtak és 30-30-as eredményről a végül 20 pontos, 17 lepattanós dupla-dupláig jutó Horváth Fruzsina két sikeres büntetőjével megszerezte csapatának a vezetést. Szünet után a védekezésen volt mindkét csapatnál a nagyobb hangsúly, sok volt a kihagyott dobás mindkét térfélen, így fej-fej mellett haladva kiéleződött a mérkőzés. A záró játékrészben a mérkőzés új fordulatot vett, többszöri vendég előnyt - amelynek kiharcolásában a másik dupla-duplát elérő szombathelyi játékos, Plózer Petra (12 pont, 13 lepattanó) jelentős szerepet játszott - követően a hajrában egyenlített a DEAC. A végjáték 60-60-as állásról Gaál Gréta sikeres közelijével, majd Baczuk Virág két jól időzitett triplájával 68-60-ra nyert a DEAC, így kettős győzelemmel  vívta ki a legjobb négy közé jutást.    

Vasas Orsolya: - A meccs elejét nagyon jól kezdtük, de a második negyedben lévő totális képzavar nagyon megnehezítette a dolgunk, illetve ilyen gyenge dobószázalékunk is rég volt. Ennek ellenére, amikor kellett, akkor helyén volt a szívünk, és örülök, hogy győzni tudtunk. Év elején a négyes döntőt tűztük ki célunknak, eszméletlen boldogok vagyunk, hogy bejutottunk. Úgy gondolom, hogy maximálisan megérdemli ez a csapat, mert ezért dolgoztak, óriásit küzdöttek egész évben. Büszke vagyok! A szombathelyieknek is gratulálok, nagyon jól játszottak, szívós és korrekt ellenfél voltak!

Szabó László: - Gratulálok a DEAC csapatnak a győzelemhez! Ezen a meccsen sokkal jobban játszottunk, mint a hazai találkozón, de a két mérkőzés alapján megérdemelt a hazaiak 4 közé jutása. Sok sikert a négyes döntőben!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?whun_univ_ply_72212

Továbbjutott: DEAC kettős győzelemmel

 


 

1. mérkőzés

Közgáz SC és DSK - TFSE 44-83 (12-22, 10-23, 10-22, 12-16)

Budapest, Kinizsi u. 20 néző. V.: Tóth K., Hartai.

 

Közgáz SC és DSK: Szanthoffer, Csoma 4, Horváth P. 2, IMRE 11, Ryan 4. Csere: Kiss A. 7/3, Németh V. 2, Kovács O. 5/3, Jármay 4, FÖLDI 4, Garami, Kárpáti. Edző: Németh Kata.

TFSE: BAA 9/3, DÚL T. 11/3, BURJÁN 18, Király A. 6, VÍGH 11. Csere: MUNKÁCSI 7/3, Úr 2, Mérész 5/3, KELEMEN 9, Gondár, Barbarics 2. Edző: Kováts Gabriella.

 

Szervezett védekezéssel, egységes, jó támadójátékkal 18-2-es "repülőrajtot" vett az esélyesebb TF a rájátszásba a győriekkel szemben kivívott bravúros, hosszabbításos győzelemmel bekerülő Közgáz otthonában. A parketten sokat csúszkáltak a játékosok, a nyitó negyed második felére rendezte sorait és Imre Noémi vezérletével kiegyenlítetté tette a játékot a Közgáz. A két második etap kísértetiesen hasonlóan indult, mint a nyitó negyed, a Baa Dominika-Dúl Terka kettős által "mozgatott" TF újra magasabb sebességi fokozatra kapcsolt, és a szakasz első felét 15-0-ra nyerve 25 pontos előnyre tett szert. Szintén "hajazott" az első 10 percre, hogy a 2. szakasz és egyben a félidő hajrájára ismét magára talált a Közgáz, de így is 23 pontos előnyről várhatta a TF a folytatást. A különbség a 3. negyed derekára 30 pont fölé kúszott, ezzel eldőlt a mérkőzés. A záró etapban ugyan a Közgáz ugyan kiegyenlítetté tette a játékot, de a TF fölényes sikerét nem tudta kétségessé tenni.  a visszavágó ezek után formalitásnak tűnik.

 

Németh Kata: - Több játékosom lelketlenül és edzetlenül játszott. Ezt tetőzte sok hiba és eladott labda, mellyel az ellenfél nyilván élt is. Sajnálom, hogy nem tudtuk szorosabbra hozni az eredményt. Talán a visszavágón. Gratulálok mindkét csapatnak.

Kováts Gabriella: - A mai korcsolya mérkőzést mi nyertünk meg. Ugyan sok hibával játszottunk, de remek tempót tudtunk diktálni egy jó hangulatú mérkőzésen. Várjuk a visszavágót, egy lépéssel előrébb kerültünk a célunkhoz. Gratulálok a csapatnak és az ellenfélnek!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?whun_univ_ply_72142


 


 

2. mérkőzés

TFSE - Közgáz SC és DSK 74-49 (20-11, 22-13, 17-14, 15-11)

Budapest, Testnevelési Egyetem L2 terem, V.: Gombos, Gyurka.

 

TFSE: Úr 5/3, MUNKÁCSI 11/9, BURJÁN 23/6, Király 13/9, VÍGH 7, Csere: Mérész 7/3, Dömötör 5/3, Gondár, Barbarics 9. Edző: Kováts Gabriella.

Közgáz SC és DSK: Szanthoffer 2, Kiss A. 4, Csoma 6, Ryan 4, Jármay 6. Csere: FÖLDI 2, HORVÁTH P. 8/6, Németh V. 6, Kovács 5/3, Konda, Kárpáti 2, Garami 4. Edző: Németh Kata.

 

A négyes döntőbe jutásért való párharc első mérkőzését magabiztosan nyerte idegenben a TFSE, így a hazaiak lelki teher, nyomás nélkül várhatták a visszavágót. Munkácsi Adél (11/9 pont, 11 lepattanó, 3 szerzett labda, 6 gólpassz, 22 VAL) triplájával kezdődött a mérkőzés, majd perceken belül agresszív védekezésüknek köszönhetően 10 pontos vezetésre tettek szert a hazaiak, amit az első negyed végéig tartottak. A második negyedet is jobban kezdte a hazai csapat, Burján Laura (23/6 pont, 8 lepattanó, 4 szerezett labda, 5 gólpassz, 32 VAL) villanásaival hamar megduplázták előnyüket. Vendégoldalról mindenki betett a közösbe, próbáltak a félidőhöz közeledve felzárkózni, de a TFSE minden támadásból kosarat tudott értékesíteni, így 42-24-es állással fordulhattak a csapatok. Horváth Petra (8/6 pont, 5 lepattanó, 6 VAL) két sikeres hárompontossal kezdte jól a harmadik etapot a vendégektől, azonban minden kosárra érkezett válasz a túloldalról. A mérkőzés további részét végig kísérte a 20 pont körüli különbség a két csapat között. Ugyan mindkét csapat közel hasonlóan rossz százalékkal dobott, de a lepattanó harcban és a szerzett/eladott labdák számaiban a TFSE fölényesen győzött, így 25 ponttal legyőzte a Közgáz csapatát és kettős győzelemmel bejutott a legjobb 4 közé.

 

Kováts Gabriella: - Játszottunk már stabilabban, de remek egyéni teljesítmények születtek, valószínűleg lekerült rólunk a nyomás azzal, hogy idegenben közel 40 ponttal tudtunk nyeri. Nagyon boldogok vagyunk, hogy idén is ott lehetünk a négyes döntőben, nagyon várjuk! Jól játszott ellenfelünk ma, gratulálok nekik.

Németh Kata: - Hullámvölgyes szezont tudtunk magunk mögött. Ennek ellenére a kitűzött cél a lányok felé a rájátszásba jutás volt. Gratulálok nekik, hogy ezt sikeresen teljesítették, a TFSE csapatának pedig a négyes döntőbe jutáshoz!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?whun_univ_ply_72152

Továbbjutott: TFSE kettős győzelemmel


 

 

1. mérkőzés

Miskolci Egyetem - ELTE BEAC 79-82 (17-26, 21-11, 23-25, 18-20)

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 40 néző. V.: dr. Nagy, Takács.

Miskolci Egyetem: Kecskés 6/6, MOLNÁR E. 9/9, OLÁH 28/6, SZEGECZKI 15/3, Hajdu A. 2. Csere: Tóth B. 6, Kápolnai, KABABIK 7, Balla, Lenkovics, Lukács. Edző: Lippai Szabolcs.

ELTE BEAC: Bogdán 5/3, PERÉNYI 11/3, TAKÁCS E. 16/3, PETTNER 12, NAGYI 14. Csere: Mohos 10, Nemes 8, Van Rijs 6, Solymosi, Lengyel, Levente. Edző: Földi Alexandra.

 

A kezdést követően a nyugati csoportot megnyerő címvédő budapestiek ragadták magukhoz a kezdeményezést és tíz perc után csaknem tíz ponttal vezettek. A 2. negyedben a hazaiak elsősorban Oláh Fruzsina és Szegeczki Nóra révén magukra találtak, fordítottak és a nagyszünetre már ők mentek egy pontos vezetéssel pihenni. A második félidő végig szorosan alakult, a találkozó méltó volt a tavaly a négyes döntőben szereplő két csapathoz. Szünet után mindkét negyedet a Takács Emese és a 14 pontos, 10 lepattanós dupla-duplával "jelentkező" Nagyi Tímea vezette  ELTE nyerte két-két ponttal, így a végére egy triplányi győzelmet aratott, ami azt jelenti, hogy érdekes, izgalmas lehet a visszavágó.

 

Lippai Szabolcs: - Kisebb pontatlanságok után felvettük a ritmust ellenfelünkkel és nagyon jól küzdöttünk végig a meccsen. Pici hiányzott, így „félidőben” az ELTE csapata vezet három ponttal. Teljes csapattal és kis szerencsével akármi megtörténhet, mindent megteszünk a következő mérkőzésen is.

Földi Alexandra: - Gratulálok mindkét csapatnak, a sajátomnak főleg! Azt éreztem, hogy nem tudunk annyira felpörögni sebességben, mint amennyire szerettük volna, de így is hatalmasat küzdöttek a lányok.  Két hét múlva visszavágó hazai pályán, azon leszünk, hogy meg tudjuk tenni az utolsó lépést a célunk felé.

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?whun_univ_ply_72233

 


 

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, női negyeddöntő, 2. mérkőzés

 

ELTE BEAC - Miskolci Egyetem 96-55 (32-13, 13-12, 22-17, 29-13)

Budapest, ELTE Sporttelep, 50 néző. V.: Kruk, Horváth.

 

ELTE BEAC: BOGDÁN 10/3, PERÉNYI 11/6, TAKÁCS 31/15, NAGYI 10, PETTNER 11. Csere: Nemes 7/3, Van Rijs 5, Lengyel, Mohos 5/3, Levente 2, Orosz 2, Solymosi 2. Edző: Földi Alexandra.

Miskolci Egyetem: Molnár 3/3, Kecskés 6/6, OLÁH 19/9, SZEGECZKI 13/3, Vég-Dudás 2. Csere: Kápolnai 2, Tóth 3, Hajdu 2, Balla, Lukács, Kababik 3, Győri 2. Edző: Lippai Szabolcs.

 

A keresztjáték első mérkőzése szoros végjátékban 3 pontos ELTE előnnyel zárult, így izgalmasnak ígérkezett a budapesti visszavágó. A miskolci gárda Vég-Dudás Annával kiegészülve léphetett pályára és a fővárosiak is teljes kerettel álltak ki. Ideges kezdés után az első pontokat a vendég brigád szerezte, amit az ELTE 12-0-s rohama követett. A vendégek csapatán az időkérés sem segített, Takács Emese (31/15) vezérletével 32-13 ELTE BEAC előnnyel zárult az első negyed. A második negyed szorosabb küzdelmet hozott (13-12), Oláh Fruzsina (19/9) és Szegeczki Nóra (13/3) vezérletével igyekezett ledolgozni hátrányát a vendégcsapat. A második félidőben a miskolciak támadójátéka feljavult, de a hazaiaknak mindenre volt válaszuk, így növelni tudták a két csapat közötti különbséget, még ha csak pár ponttal is. Az utolsó etap már leginkább arról szólt, mekkora különbség alakul ki a végére. A hazaiak felszabadultan, élvezetes játékkal hajráztak még egy nagyot (29-13), amire már vendégoldalról nem érkezett érdemi válasz, így fölényes győzelemmel a címvédő  ELTE-BEAC csapata jutott utolsóként a legjobb 4 közé.

 

Földi Alexandra: - Kicsit tartottam tőle, hogy a lányokat nyomja majd a tét súlya és görcsösen fognak játszani, de teljesen az ellentéte történt. Takács Emese extra mérkőzés eleji teljesítményével magával húzta a többieket, elképesztő volt látni ezt a teljesítményt a csapattól, még úgy is, hogy ismerve a lányokat tudom, hogy képesek erre. Még édesebb a győzelem, hogy csoportelsőként végül úgy alakult, hogy egy ilyen erős csapattal kellett megmérkőznünk, hiszen év elején sokan azt gondolom, őket várták a legjobb négy közé. Büszke vagyok a csapatra és hatalmas gratuláció a lányoknak!

Lippai Szabolcs: - Sajnos az első negyed koncentráció hiánya az egész meccsre rányomta a bélyegét. Gratulálunk az ELTE csapatának és sok sikert kívánunk a döntőre!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?whun_univ_ply_72092

Továbbjutott: ELTE-BEAC kettős győzelemmel

 

Fotó: Práczki Péter

 

Vármegyei szövetségek