Férfi Egyetemi Bajnokság: a Miskolc a TF-et, a PTE-PEAC a Közgázt verte biztosan
14
Mar
2024
Férfi Egyetemi Bajnokság: a Miskolc a TF-et, a PTE-PEAC a Közgázt verte biztosan
2024. március 14.  |  20:00

Több rangadót is játszottak a héten a férfiaknál a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda bajnokságban, ám a várt nagy izgalmak ezúttal elmaradtak. A keleti csoportban Miskolc remek első félidei játékával simán verte  a TF csapatát, a DEAC pedig végig kézben tartva az irányítást győzte le a BME-MAFC gárdáját. A nyugati csoport rangadóján a PTE-PEAC magabiztos győzelmet aratott a tartalékos Közgáz otthonában.

 

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfiak, 16. forduló


 

Keleti csoport.
 

 

Semmelweis Egyetem - Debreceni Medikus SE 75-68 (14-22, 34-13, 16-24, 11-9)

Budapest, SOTE csarnok, 30 néző. V.: Sentényi, Molnár.

 

Semmelweis Egyetem: Kórodi 9/9, SZŐKE 11/6, TABAJDI 22/12, Hajdú 2, PAULOVITS 18/3. Csere: Tóth 4, Kovács 9/6, Msakni, Csipán. Edző: Weisz Miklós.

Debreceni Medikus SE: CSOMOR 25/9, ZOVÁNYI 20/15, Valner, Virágh 4, Szirbucz 9/3. Csere: NÁDASI 6/6, Bajzát 2, Veres 2, Zaghol. Edző: Kovács István.

 

A mérkőzés elején az látszott, hogy mindkét csapat magához akarja ragadni a kezdeményezést, ennek megfelelően jó iramban indult a játék, és inkább a hazaiak akarata érvényesült. Először Szőke Soma, majd Paulovits Barnabás és Kórodi Kristóf is elsüllyesztett egy-egy hárompontost, amivel 5 ponttal elléptek a debreceniektől. Ezután a vendégek értékesítettek zsinórban három triplát Zoványi Csaba, Szirbucz Milán, és Nádasi Botond révén, amit Csomor Péter még egy duplával meg is toldott, így a 7. percben már a DMSE járt előrébb 6 ponttal és ezt még növelni is tudták a negyed végéig (14-22). Az első negyed végi szünet jót tett a SOTE-nak, mert óriási lendülettel jöttek vissza. Három perc alatt egy 11-0-s futással megfordították az állást. Ekkor Zoványi és Csomor révén feléledt a Debrecen és vissza is vették a vezetést a negyed közepén, de a budapestiek újra ritmust váltottak és a játékrész hátralévő idejében mindössze 2 pontot engedélyeztek ellenfelüknek, ezalatt ők viszont 20-at termeltek és a félidőre magabiztosnak mondható 13 pontos előnyt építettek ki (48-35). A nagyszünetben összekapta magát a DMSE, nemcsak, hogy ledolgozta a félidei hátrányt, de négy ponttal el is tudott lépni a vendéglátóktól. A harmadik negyed végére azonban elfáradtak és az utolsó három percet a SOTE zárta jobban, amivel újra a hazaiak jártak előrébb (64-59). Az utolsó etapra már mindenkin látszott a fáradtság, mindkét oldalon láthatóak voltak elerőlködött helyzetek, de a védekezés mindkét oldalon fegyelmezett volt. Ezt a jóval pontszegényebb szakaszt, szűken ugyan, de a SOTE nyerte, így ők örülhettek a győzelemnek a végén. A hazai gárdából Tabajdi Tege (22 pont, 7 lepattanó), Szőke  (11 pont, 7 lepattanó) és a dupla-duplázó Paulovits Barnabás (18 pont, 14 lepattanó) érte el legalább a 10 pontot, míg a debreceniek részéről Csomor (25 pont, 9 lepattanó, 5 labdaszerzés) és Zoványi (20 pont) ért el kétszámjegyű pontot.

 

Weisz Miklós: - Jól kezdtük a meccset, de aztán belekényelmesedtük a játékba, de egy jó második negyednek köszönhetően nem nekünk kellett a meccs nagy részében hátrányban játszanunk. Örülök, hogy egyre fegyelmezettebben játszik a csapat és hogy ennek már eredménye is van.

Kovács István: - Egy hullámzó mérkőzést játszottunk, ahol a nagyobb rutinnal rendelkező hazai csapat jól játszva végül be tudta húzni a győzelmet, ezért gratulálok nekik, de a saját csapatomnak is, mert amit lehetett megtettek a pályán.

Statisztika: https://hunbasket.hu/merkozes/x2324/hun_univk/hun_univk_53481


 

DEAC - BME MAFC 102-84 (22-17, 30-24, 24-17, 26-20)
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, 20 néző. V.: Fülöp, Rácz.

DEAC: VÁRBÍRÓ 14/3, VÁRSZEGI 11/6, VARGA S. 14/9, Bankó 6, Czermann 6. Csere: VARGA B. 13, Hibján 10, TURÁN 9/9, Neuwirth 3/3, Fábián 6, Bata 7/3, Sólyom 3. Edző: Nagy Lajos.

BME MAFC: Koflanovics 3, Pollák 11/3, LÁNG-MITITZKY 15/6, TÓTH K. 15, ROZS 9. Csere: Vargovics 4, Géczi 6/3, Vas 4, Popa-Müller 5/3, Bartha 6. Edző: Weisz-Tiba Klára.

 

A mérkőzés nagy intenzitással és mindkét csapat részéről nagyon koncentráltan indult, azonban a hazaiak már ekkor kezükbe vették az irányítást és 10 pont fölé tudták vinni a különbséget, amit a vendégek 5 egységnyire csökkentettek az első negyed végére. A második negyed óriási dobópárbajt hozott, amelyben a hazaiaknak 30 pontot sikerült szerezni, így 52-41-es magabiztos vezetéssel mehettek a félidei pihenőre. A folytatásban is nagy volt az iram. A csapatként "több lábon álló" címvédő debreceniek továbbra is pontosabban játszva fokozatosan növelték előnyüket, és végül  közel 20 ponttal nyerték a színvonalas összecsapást.
 


Nagy Lajos: - Gratulálok a srácoknak, egy fontos mérkőzést sikerült megnyerni, ami nagyon hasonlított az első találkozónkhoz. Ez is egy szintén elég kemény férfias kosárlabda volt. Külön örülök, hogy a csapatból mindenki hozzátett a sikerhez. A BME-MAFC csapatának további sok sikert.

Weisz-Tiba Klára: - Sajnálom, hogy így alakult ez a mérkőzés, ennél sokkal többre képes a csapatom. Annak ellenére, hogy nagyon sok nehézség és sérülés sújt minket, szeretném hogyha több energiát mozgósítanának a játékosaim a győzelem érdekében. Gratulálok a Debrecennek!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?hun_univk_53461


 


 

Eszterházy SC - SZTE-Szegedi RC 91-52 (13-11, 24-17, 32-6, 22-18)

Eger, Leányka utcai Sportcsarnok, 20 néző. V.: Fehérvári, Mezei.

 

Eszterházy SC: BOTKA 25/15, LENGYEL 14/3, Albach, GILSZKI 13/9, Kátai 4. Cserék: RÉKASI 15, Kerekes 4/3, Bajusz 6, Kovács 2, Kocsis, Ficsor 8/6. Edző: Klepej Roland.

SZTE-Szegedi RC:  Barcsik 5/3, Sajgó 12, Hősi 10, TRÁSER M. 13, TRÁSER N. 12. Edző: Gaál Gergő.

 

Gyengén, sok hibával kezdett mindkét együttes éés ez megmutatkozott a szerzett pontok tekintetében. Mindössze 24 pont (13-11) esett az első tíz percben, ezek nagy részét hazai oldalon Botka Botond (25 pont, 2 lepattanó, 2 szerzett, 3 gólpassz 27 VAL), míg szegedi részről Hősi Rajmund (10 pont, 8 lepattanó, 1 szerzett, 8 VAL) szállította. A második negyedben nagyot változott a játék képe. Lendületesebb, nagyobb iramú lett a játék, több szép és eredményes támadást vezetett mindkét együttes. Egyre többen iratkoztak föl a pontszerzők listájára. A Szeged sokáig tartotta a lépést a hazaiakkal, sőt a dupla duplát elérő Tráser Nándor (12 pont, 17 lepattanó, 1 gólpassz, 24 VAL), valamint Sajgó Lajos (12 pont, 4 lepattanó, 2 gólpassz, 6 VAL) irányításával a 16. percben még át is vették a vezetést. A félidő hajrájában hazai oldalon a két középiskolás Lengyel Dániel (14 pont, 3 lepattanó, 1 szerzett, 2 gólpassz, 16 VAL) és Ficsor Áron (8 pont, 3 lepattanó, 1 szerzett, 2 gólpassz, 13 VAL) hozta a pontokat, aminek eredményeképpen a szünetre 9 pontos előnyt harcoltak ki az egri egyetemisták. Szünet után  már kijött, hogy a vendégek csak öten érkeztek a találkozóra. Ezen felül a hazaiak agresszívabb védekezésre váltottak, aminek az eredménye a sok labdaszerzés. Fokozatosan vált egyre egyoldalúbbá a játék. A dupla-duplát elérő Rékasi Bojta (15 pont, 14 lepattanó, 1 szerzett, 2 gólpassz 30 VAL) és Gilszki Erik (13 pont, 4 lepattanó, 1 szerzett, 5 gólpassz, 17 VAL) jóvoltából utolsó felvonásra már szinte minden eldőlt. A vendégek elfáradtak, sokat hibáztak.  Egri oldalon mindenki lehetőséghez jutott, pályára tudott lépni, és bár a pontszerzés nem mindenkinek sikerült, minden hazai játékos hozzátett valami hasznos megmozdulást a magabiztos sikerhez.
 

Klepej Roland: - Álmosan és pontatlanul kezdtük a mérkőzést, amiből nagyon nehezen tudtunk kilábalni. A második negyed közepére sikerült egy olyan ötösnek a pályára lépnie, akik a védekezést az előre megbeszéltek szerint hajtotta végre, így egy kisebb előnyt tudtunk kiharcolni. A harmadik negyedben már mindenki azon a hőfokon pörgött, amit szerettem volna az elejétől kezdve, és kijött a két csapat közti fizikális előny. Gratulálok a Szeged csapatának, és további sok sikert kívánok nekik a hátralevő mérkőzésekhez.

Gaál Gergő: - Gratulálok a hazai csapatnak! Az első félidőben tudtunk egy kis meglepetést okozni, azonban a csere nélküli futás a harmadik negyedre kifárasztott minket! Sok sikert kívánok a maradék mérkőzésekre az Eszterházynak!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?hun_univk_53491


 


 

Miskolci Egyetem - TFSE 110-71 (34-15, 30-14, 21-21, 25-21)

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 60 néző V.: Domán, Vaszi.

Miskolci Egyetem: TÓTH B. 16/12, Orliczki 10, KOZÁK 27/3, GERŐCS 33/6, Ragályi 4. Csere: SÁNDOR 11/9, Molnár B. 4, Tóth J. 3/3, Szőke 2, Gadus, Lakatos, Velkey. Edző: Béres Dávid.

TFSE: Pozsik, MESTER 24/6, Alcser 12/6, Rátkai 3/3, RÁTVAY 20. Csere: Dócs 8, Nagy 4, Dékány. Edző: Boros Zoltán

 

Rangadót játszotta egymással a Miskolci Egyetem és a Testnevelési Egyetem csapata. Ősszel a fővárosiak bizonyultak jobbnak, így parázs mérkőzésre lehetett számítani. A hazaiak kezdtek jobban Gerőcs Bálint (33/6 pont 13 lepattanó) és Kozák Bertalan (27/3 pont 14 lepattanó 5 gólpassz) páros vezérletével, akik végül dupla-dupláig jutottak. A vendégek  Mester Márk (24/6 pont 6 gólpassz) és Rátvay Balázs, - aki szintén dupla duplázott, (20 pont 14 lepattanó) -, révén próbálták tartani a lépést a miskolciakkal - kevés sikerrel, többek között, mert a szintén dupla-duplával záró Tóth Bence (16 pont, 11 lepattanó) remekül szervezte a borsodi legénység játékát. Így aztán szünetre eldőlni látszódott a mérkőzés. A kosárlabda azon sportok közé tartozik, ahol még egy nagy hátrányból is lehet fordítani. A harmadik  egymásnak feszültek a csapatok, kiegyenlített volt a játék, amit a legjobban is mutat a 21-21 dobott pont a negyedben, a biztos hazai vezetés és a végén a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben, a  miskolciak hazai pályán megőrizték veretlenségüket.   

Béres Dávid: - Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, ezért is az első perctől fogva fegyelmezetten támadtunk és védekeztünk. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! További sok sikert kívánok a bajnokság további részében a TF-nek!

Boros Zoltán: - A mai napon nem egy szinten kosárlabdáztunk a miskolciakkal. A hazaiak szinte mindent bedobtak ellenben velünk, sok dobásunk kimaradt. Megérdemelten nyerték meg a találkozót. Gratulálok nekik a győzelemhez és további sok sikert kívánok nekik!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?hun_univk_53471


 

Nyugati csoport:
 

 

Mosonmagyaróvár UNI-Győr - ELTE BEAC 97-72 (21-11, 22-17, 38-20, 16-24)

Mosonmagyaróvár, Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnok, 30 néző. V.: Kapusi, Rokob.

 

Mosonmagyaróvár UNI-Győr: Friedl 4 , BAKON 24/6, GARANCZ 25/6,  HÁGEN 20/3, KÁMÁN 7. Csere: Tóth-Erdei 4, Sólyom 6, Varga Z. 1, Dani, Gergácz 3/3, Mester 3/3, Piukovits. Edző: Laky Tibor.

ELTE BEAC: BODNÁR 15/3, Molnár 10/3, MAGDA 20/15, Sipos 13/9, Ipacs 2. Csere: Szabó 3/3, Dobossy 5, Orczi 4. Edző: Csányi Zoltán.

 

A hazai csapat az első félidőben kis lépésekkel folyamatosan  növelte előnyét. A harmadik negyedben pedig, amikor a mosoniaknál elsősorban Bakon Csanád és a 25 pontos, 10 lepattanós dupla-duplát elérő kiszakadt Garancz Milán jóvoltából "kiszakadt a gólzsák”, a hazaiak be is biztosították  magának a győzelmet. A záró etapban a vendéglátóknál már mindenki pályára tudott lépni, a végig keményen küzdő fővárosi gárdával szemben. A mosonmagyaróvári alakulat ezzel a győzelmével biztosította helyét a nyugati csoport legjobb négy csapata között, azaz a keresztjátékban.

 

Laky Tibor: - Egy nehéz sorozat első állomásán vagyunk túl. A mai győzelmünkkel rájátszást érő helyen vagyunk, azonban a céljaink nem ezek, most már az előttünk álló mérkőzésre koncentrálunk.

Csányi Zoltán: - Sajnos azt kell mondjam, hogy egyértelmű sikert aratott a hazai csapat, ugyanakkor a saját gyermekeimet is dicséret illeti, mert amennyi erő és energia beléjük szorult, azt igyekeztek kiadni magukból. Gratulálok még egyszer az ellenfelünknek és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?hun_univn_52171


 


 

 Közgáz SC és DSK - PTE-PEAC 59-86 (16-25, 13-21, 14-19, 16-21)

Budapest, Kinizsi u. 50 néző. V.: Gaál, Czupi.

 

Közgáz SC és DSK: CSÍK 10, Kutrovich 4, Pfandler 8, Gyürk 8/3, Sólyom 8. Csere: JENEI 12, Grilli 4, Csikós 5. Edző: Vladár Csaba.

PTE-PEAC: FÜLÖP 11/3, Nagy K. 8/3, Altekruse 8, Kovács B. 2, MEZEI 16. Csere: SCHUJ 10/6, BOR 23/6, Lajos, Darázs, Németh Z. 2, Halkovics. Edző: Kmézics Zorán.

 

Nagy iramban kezdődött a rangadó, de a tét mind a két érezhetően ideges csapatnál éreztett hatását. Az első kosárra több, mint másfél, az első pontokra pedig több, mint két percet kellett várni. Az ellentmondás abban rejlik, hogy bár Sólyom Zsigmond dobása után a pécsi gyűrűben landolt a labda, közben druszája, Gyürk belekapott a hálóba, így maradt a 0-0. Pfandler Bence révén a hazaiak szereztek vezetést, majd a szakasz derekáig fej-fej mellett haladtak a felek. Ekkor Jenei Koppány villanásaival 5 ponttal ellépett a tartalékos, több meghatározó játékosát nélkülöző Közgáz. A negyed hajrája viszont egyértelműen a vendég pécsi csapaté volt, amely Schuj Márton két, valamint a 23 pontos, 10 lepattanós dupla-duplával záró Bor Sándor egy hármasára építve egy 15-1-et "repesztve” 9 pontos vezetéssel zárták a szakaszt. A 2. etap derekáig váltva estek a kosarak, nagy iramú, rangadóhoz méltó, színvonalas játék mellett tartotta 10 pont körüli előnyét a vendég együttes. A félidő hajrájában kezdte éreztetni hatását a PTE-PEAC hosszabb kispadja, a találkozót 16 pontos 10 lepattanós dupla-duplával záró Mezei Máté vezérletével egy 10-3-as rohammal szünetre közel 20 pontosra hizlalták előnyüket a vendégek. Szünet után próbált zárkózni a Közgáz, ám a nagy kedvvel és jól játszó Bor vezérletével a pécsiek rendre visszaverték a vendéglátó felzárkózási kísérleteit. Az utolsó pillanatig küzdő, hajtó hazai játékosokat fokozatosan őrölte fel a folyamatosan "frissen tartott" pécsi legénység remek lábmunkával "alátámasztott" védekezése, a Közgáz eladott labdáiból rendre könnyű kosarakat szereztek a vendégek, akik végül biztosan nyerték a találkozót.

 

Vladár Csaba: - Gratulálok a Pécsnek! Megérdemelten nyertek, szervezett védekezésükkel nagyon sok hibára kényszerítettek minket, ráadásul abban az időszakban, amikor elhúztak, sokkal több támadó lepattanót szereztek, mint mi. További sok sikert kívánok mind a két csapatnak.

Kmézics Zorán: - A jó védekezés volt a győzelmünk kulcsa, egyre inkább kezdünk csapattá érni. Játékosaimnak a jó játékhoz és a győzelemhez, a Közgáznak pedig a küzdéshez, a kemény, de sportszerű játékhoz gratulálok.

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?hun_univn_52181


 


 

Ludovika SE - SMAFC 47-68 (16-16, 6-18, 14-15, 11-19)

Budapest, Ludovika Aréna, 20 néző. V.: Szőts, Szentpáli-Gavallér.

 

Ludovika SE: NAGY M. 6, Sándor 9/3, Póczos, Szatmári 2, Radojevic 4. Csere: TÓTH M. 12/6, Patai 4, Renkecz 8, Barta, Farkas, Darvas 2. Edző: Mészáros István.

SMAFC: HEISZENBERGER 24/9, KALINCSÁK 13/3, Török 2, HENCZ 15, RÉTI 14. Csere: Szívós, Fekete, Nagy P., Göndöcs, Maksoud. Edző: Márkus Tamás.

 

A csapatok az első negyedben fej-fej mellett haladtak, úgy nézett ki, hogy alsóházi rangadó lesz belőle. A második játékrészben aztán a Ludovika „elfelejtett” pontot dobni, így a félidőre jelentős előnyt szerzett a vendégcsapat. A nagyjából a kezdő ötösére építő soproni gárda - amelyből Hencz Balázs 15 pontos, 10 lepattanós dupla-duplát ért el - megtartotta előnyét a harmadik negyedben, és a végén biztosan nyert. A Ludovika helyenként játszott jól, ami azonban kevés volt a mai nap. A mérkőzés tiszta, sportszerű játékot, a két együttes újabb találkozása pedig másodszor is soproni győzelmet hozott.

 

Mészáros István: - A múlt heti idegenbeli győzelem után vártam, hogy itthon is folytassuk az eredményes játékot, de sajnos csak a páratlan negyedekben voltunk egyenrangú ellenfelek. A Sopron egyenletesen játszott, és jól kihasználta a hibáinkat. Nálunk mindenki pályára került, de ma csak ennyire voltunk képesek.

Márkus Tamás: - A két csapat rendkívül sportszerű mérkőzést játszott, megérdemelten nyertünk, amihez gratulálok a csapatomnak, az ellenfélnek pedig a lelkes hozzáállásához.

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?hun_univn_52201


 


 


 

Óbudai Egyetem Kandó SC - Szombathelyi ESE 57 -99 (19-24, 15-19, 12-30, 11-26)

Budapest, Lónyay Utcai Református Gimnázium, 20 néző. V.: Hervay, Novák.

 

Óbudai Egyetem Kandó SC: PÁLVÖLGYI 24/12, Szemerszki, Bogdán 3/3, BODNÁR 11, Katatics 13. Csere: Balázs 6, Berzicai. Edző: Őri Gergely.
Szombathelyi ESE: KISS M.  21/15, NÁRAI 11, GYÁNÓ 12/3, VICZE 28/9, Várkony 4. Csere: FRISNYÁK 12, Németh M. 6/3, Kiss H. 5. Edző: Kéri Péter.


Mindkét együttes tartalékos kerettel, nem a megszokott felállásban lépett pályára. Kicsivel tovább, mint a negyed feléig, fej-fej mellett haladt a két együttes, ezt követően a szombathelyiek kinti dobásaiknak köszönhetően 8 pontos vezetésre tettek szert, amikor is a negyed végét jelző dudaszó pillanatában Pálvölgyi Richárd - a mérkőzés legszebb jelenetével - félpályáról betalálva, 5 pontra hozta vissza a hazaiakat (19-24). A 2. negyedben próbáltak a vendégek nagyobb előnyt kialakítani, de 10 pontnál nagyobb különbséggel nem hagyta ellépni ellenfelét az Óbuda csapata, a védekezésváltásoknak, illetve Pálvölgyi zsinórban dobott 2 triplájának köszönhetően a 18. percben 4 pontra vissza is jöttek a hazaiak (32-36). Válaszul a szombathelyiek egészpályás letámadással próbáltak labdákat szerezni, amivel sikerült megzavarni a hazaiakat, egymás után 4 eladott labdára kényszerítették őket, így a félidőre 9 pontos vendégvezetéssel fordultak a csapatok (34-43). A 3. negyedben a vasi együttes tovább folytatta egészpályás letámadását, ami nagy nehézséget okozott az óbudaiaknak a labda felhozatalában, rengeteg eladott labdába kényszerítették őket, amiből könyörtelen gyorsindításokkal pillanatok alatt 20 pontra nőtt a két csapat közti különbség, már a negyed 4. percében. Az elsősorban Pálvölgyi (24/12 pont) és a dupla dupláig jutó Bodnár Dániel  (11 pont, 26 lepattanó) kettősére támaszkodó óbudai együttes nem tudott már visszajönni a mérkőzésbe, így folyamatosan nőtt a két csapat közötti különbség. A záró negyedben a szombathelyiek Vicze Kristóf (28/9 pont, 7 lepattanó, 7 gólpassz) és Kiss Mihály  (21/15 pont, 6 lepattanó, 7 gólpassz) vezérletével megpróbálták elérni a 100 dobott pontot, de végül ez nem "jött össze" a SzoESE gárdájának, ám így is  nagy különbségű vendég győzelem született.

 

 

Őri Gergely: - A sok sérültünk miatt továbbra is csak tartalékosan tudtunk kiállni, nélkülözve kulcsjátékosainkat. Így annak ellenére, hogy a szombathelyiek is csak tartalékosan tudtak eljönni, egy félidőnyit tudtunk partiban lenni velük. A 3. negyedben az egészpályás letámadás elleni labdafelhozatalt nem tudtuk megoldani, rengeteg labdát eladtunk, amivel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés és végül sima, nagyarányú vereség lett. Gratulálok a Szombathelynek a győzelemhez!

Kéri Péter: - Rossz ritmusban kezdtük a mérkőzést, támadásban nehezen találtuk az elején a zóna elleni eredményes játékot. Miután a védekezésünket sikerült rendezni, a labdaszerzésekből a 2. félidő elején meg tudtuk szerezni azt az előnyt, ami után megnyugodtunk és innentől kezdve már könnyedén nyertünk. Gratulálok mind a két csapatnak a meccshez!

Statisztika: https://netcasting4.webpont.com/?hun_univn_52191

 

Fotó: Práczki Péter

 

Vármegyei szövetségek