Más városba költözhet a TARR KSC Szekszárd
12
Jan
2024
Más városba költözhet a TARR KSC Szekszárd
2024. január 12.  |  14:54
A TARR KSC Szekszárd a hivatalos felületein bejelentést tett közzé a felnőtt csapat jövőjével kapcsolatban:
 
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és támogatóinkat, hogy a Szekszárd Közgyűlése részéről klubunk felé mutatott, ellenségesnek tekinthető, munkánkat ellehetetlenítő lépések okán kénytelenek voltunk megkezdeni az előkészületeket a felnőtt csapatunk tevékenységének, hazai mérkőzéseinek más városba költöztetése érdekében. Ugyanis a képviselő-testületi ülésen született döntés a városi sportcsarnok használata vonatkozásában kilátástalan helyzetbe sodor bennünket.
 
Köszönetet mondunk önkormányzatunk azon képviselőinek, akik támogatást tanúsítottak irányunkba. Sajnálatos módon kisebbségben maradtak a jövőnket érintő szavazások alkalmával.
 
Kérjük szurkolóink megértő támogatását a jövőben is, mert csapatunk nélkülük nem érheti el a lehető legjobb eredményt ezután sem.
 
A költözés lezárásáig az ügyben további nyilatkozatot semmilyen fórumon nem kívánunk tenni.
 
Hajrá KSC!
 
Szabó Gergő
ügyvezető elnök
 
 
 
Az MKOSZ a KSC Szekszárdot – mint a honi női kosárlabdázás leghosszabb ideje folyamatos NB1-es tagsággal rendelkező sportszervezetét – a szabályzat adta kereteken belül támogatja a költözés folyamatában.
 
A szövetség tudomására jutott információk alapján a klub a paksi és a bonyhádi sportcsarnok üzemeltetőivel kezdett tárgyalásokat.

Vármegyei szövetségek