Körmenden jubilál a streetball
08
Aug
2023
Körmenden jubilál a streetball
2023. augusztus 8.  |  13:45
Szombaton jeles jubileumhoz érkezik a streetball Körmenden, az idei lesz a 30. rendezvény a kosárlabda eme vasi fellegvárában.
 
Bár a közelmúlt viharjai a Rába-parti várost sem kímélték, szerencsére a Szabadság téren semmi sem akadályozza a jubileumi rendezvényt. Az előrejelzések szerint szombaton már újra szükség lesz a napszemüvegekre és a naptejre is a 28-30 fokos napsütéses időben.
 
A szervezők több érdekesnek ígérkező kísérő programmal és nyereménnyel igyekeznek emlékezetessé tenni a jeles évfordulót. Az élre talán a Körmend-Honvéd öregfiúk mérkőzés kívánkozik - egy nosztalgia-retro találkozó keretében összecsapnak, akik annak idején élesben vívtak ádáz, nagy csatákat egymással.
 
A tervek szerint speciális olimpiai csapatok is pályára lépnek, akik a közelmúltban nemzetközi sikereket értek el, a Face Team pedig újabb látványos, akrobatikus showműsorral szórakoztatja a látogatókat.
 
Természetesen a szokásos ügyességi versenyeket ezúttal is megrendezik, illetve a 2007-08-as korosztály fiú és lány győztesei részt vehetnek a szlovéniai Bledben rendezendő nagyszabású nemzetközi 3x3-as viadalon.
 
Nevezni csütörtökön éjfélig lehet a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge facebook

Vármegyei szövetségek