2022/2023 - MAFC/A – Budapesti Honvéd SE/A 67-70
11
Jun
2023
2022/2023 - MAFC/A – Budapesti Honvéd SE/A 67-70
2023. június 11.  |  15:40
A Honvédnak sikerült jobban bemelegíteni, ugyanis az első negyedet tíz ponttal nyerték, az ő játékuk tudott érvényesülni. (7-17) A folytatásban a másik budapesti csapat is felébredt, és már lehetett következtetni arra, hogy ez nem lesz egy unalmas mérkőzés. A harmadik negyedben a Honvéd újabb rohamot tudott csinálni, amivel az utolsó játékrészre 45-56-ra vezetést tudhatott magának. Nem adta fel a MAFC egy percig sem, sőt két pontra vissza is tudott jönni, de megfordítani nem tudta, így elveszítette a meccset.
 
 
Károly Máté, a MAFC/A vezetőedzője: Folytatódott a sorminta, sajnos ma szoros csatában veszítettünk. Végig futottunk az eredmény után, próbáltuk védekezésváltásokkal, sok cserével ledolgozni hátrányunkat, ez ma nem sikerült, de büszke vagyok a csapatra, egy percig sem adtuk fel, a meccs végéig küzdöttünk.
 
Losonczy Dániel, a Budapesti Honvéd SE/A vezetőedzője: A mérkőzés nagy részében tudtunk jól és kicsit érettebben kosárlabdázni ellenfelünk védekezés váltásai ellen egyszerű alapelveket követve, ami miatt le a kalappal a srácok előtt! A végén kiengedtük picit az előnyünket, de összességében képesek voltunk irányítani a találkozó alakulását. Gratulálok a MAFC csapatának is az egész éves szereplésükhöz! Nagyon büszke vagyok ezekre a fiúkra, bebizonyították saját maguknak, hogy szorgalommal, alázattal és kitartással oda lehet kerülni a korosztály élcsapatainak közelébe!

Vármegyei szövetségek