2022/2023 - AKMÉ Körmendi Törpördögök – KASI/A 76-92
11
Jun
2023
2022/2023 - AKMÉ Körmendi Törpördögök – KASI/A 76-92
2023. június 11.  |  15:30
A Kaposvár jobban kezdte a mérkőzést a nyolcadik percre már 10 pontos előnyt tudhatott magáénak. (10-20). A második negyedben a Körmend tudta tartani a lépést a Kaposvárral, azonban közelebb nem tudott kerülni, így 35-44-es állással mehettek a félidőre a csapatok. A következő félidő sem kedvezett a vasi alakulatnak, ugyanis a somogyiak tovább növelték előnyüket, így nyugodtabban várhatták az utolsó játékrészt. Nem tudtak ritmust váltani a törpördögök, így nem sikerült visszajönniük a meccsbe, a KASI szerezte meg a hetedik helyet.
 
 
Németh Levente, az AKMÉ Körmendi Törpördögök vezetőedzője: Gratulálunk a Kaposvár csapatának, abszolút megérdemelten nyerték meg a mérkőzést! Ezen a hétvégén látszódott, hogy nagyon mélyről indultunk, nem találkoztunk ennyire fizikális csapatokkal, ezáltal nem tudtuk hogyan kell menedzselni 40 percet ilyen erős ellenfelekkel szemben. DE! Borzasztóan büszke vagyok a fiúkra, az utolsó másodpercig küzdöttek, és soha nem adták fel! Egy olyan egységet és közösséget alakítottak ki egymás között, amit már nagyon régóta láttam körmendi utánpótlás csapatoknál. Bár 3 vereséggel távozunk, akkor is a MI fiaink, ha győznek, ha veszítenek, és le a kalappal előttük az egész éves teljesítményükért! Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem sok-sok ember munkáját, hiszen a háttérben is kőkemény munka zajlott! Köszönettel tartozok Szalai János másodedzőmnek, nem kívánhattam volna első szezonomba jobb és tapasztaltabb szakembert, mint Ő! Köszönettel tartozok Érsek Istvánnak, az egyesület elnökének, aki mindig profi hátteret biztosított a gyerekeknek, és jóban-rosszban mellettünk állt! Köszönettel tartozok Csák Máténak, technikai vezetőnknek, aki itt most hétvégén is, de egész szezonban akár buszvezetéssel, akár szervezéssel segített minket! Köszönettel tartozok Érsek Marcinak, kondiedzőnknek, aki bár ugyanúgy pályakezdő mint én, borzasztóan profi munkát végzett a gyerekekkel, és mindig top formában tartotta őket. Köszönettel tartozok Rácz Reninek, gyúrónknak, aki mindig szó nélkül ellátta minden baját a fiúknak, és tartotta őket egészségesen. Hatalmas köszönet a szülőknek/hozzátartozóknak, akik mindenhova elkísértek minket, és buzdították győzelembe a srácokat! A végén pedig szeretnénk megköszönni a Rátgéber Akadémiának a szervezést, nagyon sok tornán és eseményen szerepeltem már a felnőtt csapattal, de azt a profi körülményt és életmódot, amit itt kaptak a gyerekek, azt gondolom mindenki megirigyelhetné! Nagyon remélem, hogy lesz még esélyem ezekkel a srácokkal együtt dolgozni, nagyon a szívemhez nőttek, és egyikőjüket sem cserélném el senkire! Kialakítottunk egy kis Családot egymás között közösen, és nagyon rossz érzés lenne ezt hátrahagyni, de meglátjuk mit hoz a jövő! Hajrá Körmend, Hajrá MTE!
 
Tóth Viktor, a KASI/A vezetőedzője: Gratulálok a srácoknak, bár voltak hullámvölgyek és nem játszottunk ma sem igazán jól, de volt tartásunk, küzdöttünk és megmutattuk, hogy itt a helyünk. Hosszú még az út, de ez a döntő megmutatta, hogy hova kell eljutni. Gratulálok a Körmendnek, nem adták fel, nehéz meccs volt.

Vármegyei szövetségek