Indul a 31. streetball-szezon
23
May
2023
Indul a 31. streetball-szezon
2023. május 23.  |  12:22
Szombaton Kőbányán, a kosárlabdázás szabadtéri szerelmesei számára jól ismert helyszínen, a Népligetben kezdetét veszi az immáron 31. streetball-szezon.
 
A most induló évadban több újdonság is lesz, a szervezőknek sikerült új támogatókat a rendezvénysorozat mellé állítani, és egy új helyszín is debütál.
 
Persze lesznek dolgok, amelyek változatlanok maradnak, így például az, hogy a kenguru korosztály számára továbbra is ingyenes a részvétel viszont a nevezéshez kötött. Idén is összesen 17 kategóriában versenghetnek a csapatok. Nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon lehet csütörtök éjfélig.
 
Abban sincs változás, hogy ahogy azt Kőbányán megszokhatták, ezúttal is érdekes kísérő programok színesítik a programot, lesz tánc és ritmikus gimnasztika bemutató, valamint egy különleges koncert, amelyen filmslágerek csendülnek fel.
 
Természetesen idén is szerves részét képezi a programnak a streetball-rendezvények egyik legkedveltebb, legizgalmasabb része, az ügyességi versenyek: a King of Hoops tripla-, a Molten büntetődobó, valamint a Powerade zsákolóverseny, továbbá a családi MVM 3 shots és a Toti 2ball game.
 
A szervezők 9 pályát építenek a Népligetben, úgyhogy szombaton 9-től kezdődhet az idei streetball szezon!
 
 
A 2023-as streetball versenynaptár: 
 
Kőbánya – május 27., szombat
Szombathely – június 3., szombat
Nyíregyháza – június 10., szombat
Oroszlány – június 24., szombat
Körmend – augusztus 12., szombat
Veszprém – augusztus 19., szombat
Hősök tere – szeptember 16., szombat
 
 
Fotó - Streetball Hungary facebook

Vármegyei szövetségek