Megkezdődött a sajtóregisztráció az idei Killik László Női Magyar Kupára
03
Mar
2023
Megkezdődött a sajtóregisztráció az idei Killik László Női Magyar Kupára
2023. március 3.  |  10:00
Tisztelt Szerkesztőség!
 
Március 9-10-én, jövő héten csütörtökön és pénteken, a soproni Novomatic Arénában rendezik a Killik László Női Magyar Kupa idei négyesdöntőjét.
 
A sajtó képviselőinek belépése mindkét napra regisztrációhoz kötött.
 
Akkreditációt igényelni a tavalyi női és férfi kupán megismert rendszeren, az MKOSZ hivatalos sajtóregisztrációs platformján keresztül lehet a press.hunbasket.com oldalon.
 
Az új jelentkezőknek: a regisztrációs adatok megadását követően, a felhasználói fiókból azonnal jelezhetik részvételi szándékukat, melyet elbírálást követően digitális formában igazolunk vissza, vagy utasítunk el. A rendszer célja, a visszatérő sajtóorgánumok gördülékenyebb regisztrációja mellett, a beléptetés felgyorsítása és a felek közti kommunikáció átláthatóságának javítása.
 
Akkreditáció emailben is kérhető a press@hunbasket.hu email-címen. A sikeres akkreditációhoz a név mellett a tudósítani kívánt médium, valamint a telefonos elérhetőség megjelölése is szükséges. A jelentkezésük elfogadásáról egy válasz-emailben értesítjük Önöket.
 
A jelentkezés határideje mindkét napra: 2023. március 8., szerda, 12:00
 
A sajtóhelyek létszáma korlátozott, így azok feltöltése a regisztráció érkezésének sorrendjében történik. Kérjük, ennek fényében jelentkezzen az eseményekre!
 
 
 
 
Fotó - Girgász Péter/MKOSZ

Vármegyei szövetségek