Megkezdődött a sajtóregisztráció női válogatottunk két Eb-selejtezőjére
21
Jan
2023
Megkezdődött a sajtóregisztráció női válogatottunk két Eb-selejtezőjére
2023. január 21.  |  21:30
Tisztelt Szerkesztőség!
 
A magyar női kosárlabda-válogatott február első felében befejezi az idei női Európa-bajnokság selejtező-sorozatát. A mieink február 9-én, csütörtökön 17:00-tól Izlandot, február 12-én, vasárnap 17:45-től pedig Romániát fogadják a miskolci DVTK Arénában.
 
A sajtó képviselőinek belépése mindkét mérkőzésre regisztrációhoz kötött.
 
Akkreditációt igényelni a tavalyi női és férfi kupán megismert rendszeren, az MKOSZ hivatalos sajtóregisztrációs platformján keresztül lehet a press.hunbasket.com oldalon.
 
Az új jelentkezőknek: a regisztrációs adatok megadását követően, a felhasználói fiókból azonnal jelezhetik részvételi szándékukat, melyet elbírálást követően digitális formában igazolunk vissza, vagy utasítunk el. A rendszer célja, a visszatérő sajtóorgánumok gördülékenyebb regisztrációja mellett, a beléptetés felgyorsítása és a felek közti kommunikáció átláthatóságának javítása.
 
Akkreditáció emailben is kérhető a press@hunbasket.hu email-címen. A sikeres akkreditációhoz a név mellett a tudósítani kívánt médium, valamint a telefonos elérhetőség megjelölése is szükséges. A jelentkezésük elfogadásáról egy válasz-emailben értesítjük Önöket.
 
A jelentkezés határideje mindkét mérkőzésre: 2023. február 6., hétfő, 23:59
 
A sajtóhelyek létszáma korlátozott, így azok feltöltése a regisztráció érkezésének sorrendjében történik. Kérjük, ennek fényében jelentkezzen az eseményekre!
 
 
 
 
Fotó - Girgász Péter/MKOSZ

Vármegyei szövetségek