Fair Play felhívás 2022
19
Jan
2023
Fair Play felhívás 2022
2023. január 19.  |  17:58
A MOB Fair Play Bizottsága pályázatot hirdet „Fair Play” díjak elnyerésére.
 
2023. február 28-ig várják a javaslatokat arra, hogy kik kapják meg a 2022-es évre vonatkozó Fair Play díjakat. Pályázni a következő kategóriákban lehet:
 
1. Fair Play cselekedet
2. Életmű díj
3. A Fair Play eszméjének népszerűsítése
4. Fair Play a szabadidősportban
5. A sport szolgálatában
6. Fair Play a művészetben, a tudomány területén
 
„A MOB Fair Play Bizottság immár 55 éve díjazza azokat a cselekedeteket, melyek a sportszerűséget, a tiszteletet, az egymás megbecsülését és segítését a leginkább kifejezik. Évről évre egyre több olyan esettel találkozunk, melyekre érdemes a szélesebb közönség figyelmét felhívni. Ezek a példák azok, amelyek a jövő generációinak mintául szolgálnak, hogy nem a minden áron győzelem az egyetlen út. Bíztatok mindenkit, hogy ha látott, hallott igazi Fair Play cselekedetről, akkor legyen szíves ossza meg velünk. A jelöléseket előzetesen is köszönjük szépen!” – Dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke.
 
Kérjük, a javaslatok tartalmazzák a Fair Play rövid leírását. Amennyiben fotó, vagy videó is rendelkezésre áll, kérjük azt is küldjék el nekünk. A Bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti.
 
A pályázatokat szíveskedjenek e-mailen, 2023. február 28-ig, az alábbi címre eljuttatni:
 
Magyar Olimpiai Bizottság
MOB Fair Play Bizottság
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.
 

Megyei szövetségek