Két nap alatt tizenöt szenzációs előadás vár a hallgatóságra a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián
03
Jan
2023
Két nap alatt tizenöt szenzációs előadás vár a hallgatóságra a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián
2023. január 3.  |  15:00

Már csak két hét van hátra a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciáig, amelyre január 16–17-én kerül sor Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. „A regeneráció és rehabilitáció tudományos gyakorlata: sérüléstől a visszatérésig” címet viselő konferencia programja elkészült, a két nap alatt tizenöt szenzációs előadás, továbbá kerekasztal-beszélgetés és két interjú szekció vár a hallgatóságra!

 

A legkiválóbb sporttudományos szakemberek fogadták el Rátgéber László meghívását a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára is, amelyre a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében január 16–17-én kerül sor a megszokott helyszínen, Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. A magyar és nemzetközi szaktekintélyek névsora ismét pazar! A teljesség igénye nélkül: itt lesz például a horvát kosárlabda edzőóriása, Neven Spahija, aki két NBA-franchise-nál, a Memphis Grizzlies és az Atlanta Hawks együttesénél is ült a kispadon másodedzőként; dr. Francesco Cuzzolin, aki vezető erőnléti edző pozíciót töltött be a Toronto Raptorsnál; prof. dr. sc. Igor Jukic, aki a teljesítményhatékonyság-növelés szakértője; a kiváló szerb erőnléti szakember, Vladimir Bankovic; a nemzetközileg elismert Jámbor László, a teljesítménynövelés szakértője, kiváló erőnléti edző; dr. Knoll Zsolt ortopéd specialista, sportsebész; prof. dr. Cziráki Attila kardiológus szakorvos, klinikaigazgató, a Nemzeti Kosárlabda Akadémia orvostudományi szakembere; prof. dr. Julio Calleja González, a kiváló spanyol erőnléti szaktekintély; Fabio Fossati, a Virtus Segafredo Bologna mentáltrénere; dr. Klemencsics Zoltán ortopéd szakorvos.

A fenti névsorból látható, hogy szenzációs előadások várnak a két nap során a hallgatóságra. A program ezúttal is rendkívül tartalmas lesz: január 16-án, hétfőn összesen hét előadásra kerül sor, majd egy kerekasztal beszélgetéssel zárul a nap. Január 17-én, kedden további nyolc előadást és két interjú szekciót élvezhetnek végig a résztvevők.

Fontos információ, hogy a konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, továbbá az esemény mindkét napján jelenlévő magyar edzők 3 kreditpontot kapnak, ami már a 2023/2024-es szezonra érvényes!

Regisztrálni a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ hivatalos honlapján (www.ksmk.hu) egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet, ide kattintva érhető el a regisztrációs oldal.

 

Vármegyei szövetségek