Opatijában a magyar válogatott
17
Aug
2022
Opatijában a magyar válogatott
2022. augusztus 17.  |  08:09
Szombathelyről indult utolsó felkészülési mérkőzésére a magyar férfi kosárlabda-válogatott. Vojvoda Dávidék a horvátországi Opatijába, vagy ahogyan régebben nevezték, Abbáziába autóbusszal utaztak, s jó hatórás utat követően kora este érkeztek meg az Adria egyik gyöngyszemének számító kisvárosba.
 
Az esti programban szerepelt egy súlyzós átmozgató edzés, az első labdás gyakorlatokat szerdán délben vezényli a szakmai stáb a játékosoknak. A találkozónak az eredeti tervekhez képest változott a helyszíne, végül nem a szomszédos Rijekában, hanem Opatijában rendezik a meccset.
 
 
A válogatottal kapcsolatos hír, hogy Mikael Hopkins egy családi tragédia miatt hazautazott Amerikába. A szövetség közleményt adott ki a szomorú eseményről:
 
Súlyos, életveszélyes autóbalesetet szenvedett a magyar férfi kosárlabda válogatott honosított játékosának, Mikael Hopkinsnak az édesapja az Amerikai Egyesült Államokban. A magyar válogatottal éppen Kecskeméten készülő center hazautazott családjához. Helyét a horvátországi felkészülési mérkőzésen Kemal Karahodzsics veszi át.

Vármegyei szövetségek