Továbbtanulási lehetőség a MATE-n
01
Aug
2022
Továbbtanulási lehetőség a MATE-n
2022. augusztus 1.  |  16:58
Kedves Sportoló Fiatal!
 
Élsportolóként pályaválasztás előtt állsz? A megújult Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) tárt karokkal várja a legkiválóbb sportolókat, öt campussal, színes képzési palettával és magas összegű ösztöndíjakkal! A MATE-n nem kell választanod a sport és a továbbtanulás között! 
 
Ha hozzánk felvételizel, elnyerheted az Élsportolók Egyetemi Tanulmányait Támogató Ösztöndíjunkat is, melynek célja a sportolói karrier és a tanulmányok összehangolása, segítése. Az ösztöndíj összege egy féléven keresztül akár 100 000 Ft/hó is lehet! Emellett edzéseidhez igazodva akár egyéni tanrendet is biztosítunk számodra!
 
Az élsportolói ösztöndíjra azok pályázhatnak, akik olimpiai vagy paralimpiai sportágban a nemzeti bajnokság legmagasabb osztályában szereplő felnőtt csapat tagjai voltak, vagy egyéniben 1-3. helyezést értek el, vagy akár felnőtt, akár korosztályos nemzeti válogatott tagjaként eredményesen képviselték Magyarországot Európa-bajnokságon, világbajnokságon, olimpián vagy az Universiade nemzetközi sporteseményen. 
 
Az Egyetem campusai Gödöllőn, Budapesten, Gyöngyösön, Kaposváron és Keszthelyen helyezkednek el, ahol nyolc különböző képzési területen biztosítunk színvonalas és átjárható oktatást, magyar és angol nyelven.
 
Csatlakozz Te is a MATE Univerzumához, akár már a mostani pótfelvételin!
 
A pótfelvételi jelentkezés határideje: 2022. augusztus 5.
 
 
Üdvözlettel,
A MATE csapata

Vármegyei szövetségek