Vojvoda Kosárlabda Tábor a Velencei-tónál
17
Jun
2022
Vojvoda Kosárlabda Tábor a Velencei-tónál
2022. június 17.  |  21:41
2022. július 10. és 16. között kerül megrendezésre a Vojvoda Kosárlabda Tábor. A névadó, a magyar válogatott és az Alba Fehérvár kiválósága, Vojvoda Dávid évek óta gondolkodott azon, hogyan tudna valamit adni a kosárlabda utánpótlásnak. Ez az elgondolás idén nyáron egy tábor formájában valósul meg.
 
Hatvan 10 és 16 év közötti fiatal fiú kosaras számára nyújt közös edzési, illetve fejlődési lehetőséget, bízva abban, hogy olyan élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodnak, mely megerősíti bennük a sportág szeretetét és a kosárlabda iránti elhivatottságukat.
 
A szakmai programról a kecskeméti Mercedes Kosárlabda Akadémia edzője, a nemzetközi YUBAC kosárlabda tábor koordinátora, Dusan Markovic, valamint a Hübner Nyíregyháza Blue Sharks vezetőedzője, Pethő Ákos gondoskodnak majd. 8 edzés szerepel a programban, melyek fókuszában az egyéni képességek lesznek.
 
A szakmai koordinátorok mellett szakképzett edzők felügyelik az edzéseket, melyekhez csatlakozik majd Vojvoda Dávid, illetve több felnőtt válogatott játékos, köztük Pongó Marcell és Szabó Zsolt is.
 
Az edzések mellett a regenerálódás és a szórakozás sem maradhat el. A résztvevők számára lesz többek között kérdezz-felelek beszélgetés, strand- és élményfürdő látogatás.
 
Regisztrálni a tábor weboldalán lehetséges (http://tabor.vojvoda.hu/), míg a felmerülő kérdéseket a Vojvoda Kosárlabda Tábor hivatalos Facebook oldalán várják és válaszolják meg a szervezők (https://www.facebook.com/vojvodatabor/).

Vármegyei szövetségek