Szelfizzetek, és szurkoljatok a kijelzőkről is a Killik László Női Magyar Kupa Döntőn!
17
Feb
2022
Szelfizzetek, és szurkoljatok a kijelzőkről is a Killik László Női Magyar Kupa Döntőn!
2022. február 17.  |  18:42
Hamarosan kezdetét veszi a Killik László Női Magyar Kupa Döntő! Az MKOSZ ezúttal is kiemelt figyelmet fordít a páratlan szurkolói élmény megteremtésére. Ennek keretében a sportág szerelmeseinek újra lehetősége nyílik a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ platformjain keresztül is drukkolni kedvenc csapatuknak a torna során.
 
A Seyu innovatív képküldő szolgáltatásának köszönhetően a szurkolók motiváló üzenetekkel ellátott szelfiket tudnak küldeni a nyolcas döntő mérkőzéseire. A szelfik a DVTK Aréna kijelzőin jelennek meg az esemény ideje alatt, így bárki könnyedén támogathatja kedvenc csapatát - akár otthonról, akár a helyszínről is.
 
 
Hogyan lehet szurkolói képet küldeni?
 
1. Kattints az alábbi linkre: https://bit.ly/MKOSZ_selfies
(Élvezd a szurkolás élményét Chrome/Safari böngészőben vagy töltsd le a Seyu appot!)
2. Jelentkezz be!
3. Válaszd ki a mérkőzést!
4. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd küldd el a képet!
A képküldéshez fontos, hogy a képernyő elforgatás be legyen kapcsolva!
 
 
A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően a kép az esemény és a kedvenc csapat nevével fémjelzett keretet kap, amelyen megjelenik a kiválasztott szurkolói üzenet is. Az így létrehozott kép kikerülhet a DVTK Aréna kijelzőire, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a beküldött képekkel.
 
A szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken is. A Seyu az esemény végén a szurkolói képeket egy albumban közzéteszi, hogy a szurkolók büszkén osszák meg a szurkolás élményét közösségi hálójukkal. Kövesd a Seyu és az MKOSZ Facebook oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.
 
Biztasd Te is egy szurkolói fotóval a játékosokat! Szelfizésre fel!
 
#HunBasket

Vármegyei szövetségek