Utánpótlás bajnokságok: Újabb nagy BEAC-fordítás leány kadettben
23
Nov
2021
Utánpótlás bajnokságok: Újabb nagy BEAC-fordítás leány kadettben
2021. november 23.  |  13:53
A múlt héten a két serdülő korosztályt leszámítva mindenhol játszottak meccseket a különböző utánpótlás bajnokságokban. A fiúknál több 40, illetve 50 VAL fölötti produkció is született, de voltak kifejezetten szoros mérkőzések is. Ez utóbbiból a lányoknál is akadt bőven - lássuk, hogyan alakult az elmúlt egy hét a kadett és a junior bajnokságokban!
 
 
 
 
Leány kadett
 
A leány kadett A csoportban a Gábor Lili, Toman Dóra és Toman Réka vezette Csata DSE már az első negyedben komoly előnybe került a Darazsak Sportakadémia/B otthonában, és ezt a fórját végig is vitte a mérkőzésen (48-66). Három negyed után úgy tűnt, hogy a Szakolczi Diána és Halmágyi Kitti fémjelezte NKA Pécs/A győzni tud a BEAC-Újbuda KA/A vendégeként, hiszen 11 ponttal vezettek ekkor a mecsekaljaiak. Az utolsó 10 percben viszont hatalmasat hajráztak a Séllei Lili hasznos és Németh Lili ponterős játékára építő hazaiak, akik a 36. percben még 12 pontos hátrányban voltak. 45-57 után aztán leginkább Németh, Havas Blanka és Gréts Dalma kosaraival, az utolsó perc kezdetén fordított a BEAC, amely egyetlen ponttal győzött is (62-61). Rendkívül hullámzó első félidő után, a fordulást követően egyértelműen a Fárbás Eliza, Albert Szidónia, Kádas Boglárka trió húzta DVTK Akadémia/A volt Kecskeméten (55-71). A Tózer-Nemes Boglárka és Sinka-Pálinkás Szofi vezette Kecskeméti KA/A csak a második negyedben tudott igazán jól játszani - igaz, annak a 10 percnek köszönhetően félidőben még vezetett a vendéglátó.
 
Darazsak Sportakadémia/B - Csata DSE   48-66
BEAC-Újbuda KA/A - NKA Pécs/A   62-61
Kecskeméti KA/A - DVTK Akadémia/A   55-71
 
A B csoportban a Fodor Lili, Kerti Barbara Lilla és Kálmán Liza húzta Zsíros Akadémia Kőbánya/A főleg a fordulás után játszott teljesen egyoldalú mérkőzést az Atomerőmű-KSC Szekszárddal, ahol leginkább csak Nyári Döniz Csenge nyújtott hasznos teljesítményt (98-41). A Czirkos Anna Panka, Igaz Eszter, Molnár Kata Fruzsina, Benyovszki Petra és Hruby Laura vezette Vasas Akadémia/A még egyoldalúbb összecsapást játszott a Kiss Lenke KA/A ellenében (104-33). A Darazsak Sportakadémia/A pedig úgy játszott pontgazdag találkozót a Hőgye Petra és Mayer Dorina fémjelezte PVSK NKA/A ellen, hogy öt játékosa (Kókai Patrícia Tímea, Vasi Hanna, Szabó Lili, Szabó Rozina, Janzsó Alíz) is legalább 20 VAL-t szerzett, de Bauer Zorka és Völgyi Lili is nagyon hasznosan kosárlabdáztak (128-64).
 
Zsíros Akadémia Kőbánya/A - Atomerőmű-KSC Szekszárd   98-41
Vasas Akadémia/A - Kiss Lenke KA/A   104-33
Darazsak Sportakadémia/A - PVSK NKA/A   128-64
 
A C csoportban az első negyed után még 10 pont hátrányban volt, a félidőben viszont már 2 ponttal vezetett a Kovács Brenda vezette Bajai NKK/A a Szolnoki Sportcentrum/A ellen. A fordulás után újra magához ragadta a kezdeményezést a Szoboszlai Laura mellett csapatjátékára építő szolnoki gárda, amely a negyedik negyedben kicsit meg is lépett ellenfelétől. A hazaiak nem adták fel, 63-62-nél fordítottak, és 64-65-nél sem voltak sokkal lemaradva. A végén azonban a Szolnok jól dobta a büntetőket, így végül győzni tudott (66-70). A Szolnok másnap László Nóra, Csényi Zsuzsa és Munkácsi Kitti Judit vezetésével sokkal simábban nyert az NKA Pécs u15/B otthonában, melyet a Fehérvári Alíz, Kecsmárik Olívia Anna duó vezetett (56-91).
 
A pécsiek Kropp Anna révén három negyedig egészen jól tartották magukat a Zalaegerszegi KTE otthonában. A záró felvonásban aztán az történt, amit az Óházy Julianna, Molnár Hanna, Varga Réka trió vezette hazaiak akartak, akik végül 20 pont fölötti sikert ünnepelhettek (75-54). Egy nappal később az Óházy-Varga duó vezette egerszegiek egy jó második játékrésszel a félidőben még vezettek a Török Flóris-Törekvés SE/A ellen. A második 20 percben azonban a Szikszai Franciska, Sáhi Sára Blanka és Komlósi-Geri Tímea fémjelezte vendégek játszottak jobbak, akik végül 9 ponttal nyertek (52-61). A Klein Kitti Bori, Vér Alexandra Hanna, Drahos Leila trió vezette Szegedi KE/A pedig már az első negyedben eldöntötte a Baja elleni meccs sorsát - a vendégeknél csak Kovács Brenda ért el 10 pontot vagy/és 10 VAL-t (73-40).
 
Bajai NKK/A - Szolnoki Sportcentrum/A   66-70
NKA Pécs u15/B - Szolnoki Sportcentrum/A   56-91
Zalaegerszegi KTE - NKA Pécs u15/B   75-54
Zalaegerszegi KTE - Török Flóris-Törekvés SE/A   52-61
Szegedi KE/A - Bajai NKK/A   73-40
 
 
 
 
Leány junior
 
A leány junioroknál az A csoportban a Toman Dóra, Kastl Dóra, Jánosi Virág trió vezette Csata DSE 10 ponttal vezetett a félidőben a Zsíros Akadémia Kőbánya otthonában. A hazaiak a fordulás után mindent megpróbáltak Takács Dorina, Turi Eszter Dóra és Tatár Hanna Anikó révén, fordítottak, és a végjátékban vezettek is. 69-66 után azonban jött a Csata előbb említett hármasa, amelyik végül megnyerte a mérkőzést (69-75). A Gelei Karola, Van Rijs Dóra Ágnes, Kádár Orsolya, Örsi Kata Anna és Aho Tyra Nolwenn fémjelezte Vasas Akadémia/A ellentmondást nem tűrően játszott a Tóth Friderika Luca húzta Nyíregyházi Kosársuli ellen (90-30). Hasonlóan nagy arányban győzött a Toman Réka, Strausz Edina, Vladár Róza, Kastl Dóra, Bajzáth Lili ötös fémjelezte Csata az NKA Pécs u17/B ellen, melynek legjobbjai Halmágyi Kitti és László Anna voltak (93-42). A Takács, Tatár, Turi trióra építő kőbányai alakulat pedig remek harmadik negyedére alapozva verte a Márkusz Lilla és Fárbás Eliza fémjelezte DVTK Akadémia/A-t (70-55).
 
Zsíros Akadémia Kőbánya - Csata DSE   69-75
Vasas Akadémia/A - Nyíregyházi Kosársuli   90-30
Csata DSE - NKA Pécs u17/B   93-42
Zsíros Akadémia Kőbánya - DVTK Akadémia/A   70-55
 
A B csoportban a Molnárová Anna-Laura, Szabó Lili és Kókai Patrícia Tímea vezette Darazsak Sportakadémia/A az első három negyedben végig kézben tartotta a BEAC-Újbuda KA/A elleni találkozóját. A negyedik negyedben megpróbált nagy hajrát kivágni a Telek Noémi húzta fővárosi gárda, de nem tudott fordítani (63-55). Az NKA Pécs/A szoros első negyed után Olawuyi Adenike Olayemi, Farkas Szonja, Orbán Alexandra Marti, és Kohn Petra vezetésével tükörsimán győzött a Miskolci SI Vadmacskák ellen (80-48) - a vendégeknél Szemerszki Mária kiemelkedett a többiek közül.
 
Darazsak Sportakadémia/A - BEAC-Újbuda KA/A   63-55
NKA Pécs/A - Miskolci SI Vadmacskák   80-48
 
A C csoportban a leginkább Csuha Patrícia és Zsámár Panna nagyszerű játékára, valamint többek hasznos teljesítményére építő, az első negyedet 21 ponttal megnyerő Kanizsai Vadmacskák SE simán verte a Kiss Lenke KA/A-t, melynek legjobbja Gönczy Kitti Vivien volt (82-60). Szoros, izgalmas mérkőzést játszott egymással a Ferenczi Kata és Geleta Fanni vezette Széchenyi KA, illetve a leginkább Perényi Lídia Dalma teljesítményére alapozó Szegedi KE. A vendégek a második félidőben szinte végig ott loholtak ellenfelük nyakán, fordítani vagy egyenlíteni azonban nem tudtak, így a győriek győztek (52-50). A kiegyensúlyozott csapatjátéka mellett Darázsi Dóra és Rivasz Petra vezette Török Flóris-Törekvés SE/A pedig nagyon simán győzött a Dávid Kornél KA/A vendégeként (52-95).
 
Kanizsai Vadmacskák SE - Kiss Lenke KA/A   82-60
Széchenyi KA - Szegedi KE/A   52-50
Dávid Kornél KA/A - Török Flóris - Törekvés SE/A   52-95
 
 
 
 
Fiú kadett
 
A fiú kadett A csoportban a Pucz Zalán, Bellai András, Szász Vilmos Attila trió vezette KASI Delfinek/A az első félidőben kiépített előnyéből jól gazdálkodva verte a Pesti Péter fémjelezte Szombathelyi SI KA/A együttesét (71-59). Három negyed után még egálra állt a Lucey Ciarán József, Simon Levente és Szigeti Huba húzta Budafok-PSE a Szedeák/A otthonában. Az utolsó 10 percet aztán megnyerték az Adrian Kapic és Lőrincz Boldizsár vezette hazaiak, akik ezzel be is húzták a találkozót (67-62). A Zalakerámia ZTE KK/A Horváth Barnabás és Garai Dávid vezetésével, de összesen nyolc 10 VAL fölötti teljesítményre építve, végig vezetve verte a Dávid Kornél KA/A gárdáját, amelyben Valicsek Donát és Jánni Ákos voltak ezúttal a legjobbak (97-63).
 
KASI Delfinek/A - Szombathelyi SI KA/A   71-59
SZEDEÁK/A - BUDAFOK-PSE   67-62
Zalakerámia ZTE KK/A - Dávid Kornél KA/A   97-63
 
A B csoportban óriási mérkőzést játszott egymással a Gyürk Zsigmond, Márkus Balázs és Varga Mihály Bence fémjelezte Budapesti Honvéd SE/A, valamint az NKA Pécs/A gárdája. Három negyed után négy ponttal a vendég fővárosiak vezettek, akik az utolsó három percre fordulva 8 pontos előnyt birtokoltak. 78-70-es Honvéd-vezetésnél futott egy 10-0-t a Teszárik Márton, Szita Márton Tibor és Lukácsi Gábor húzta pécsi gárda, amire Márkus egy duplával felelt. A végén Lukácsi egy büntetővel megnyerte csapatának az összecsapást, miután a vendégek két próbálkozásból sem tudtak válaszolni (81-80).
 
A Mészáros Botond, Szemerédi Levente Béla, Fellegi Regő hármas vezette Kecskeméti KA/A sokkal jobban játszott ellenfelénél az első félidőben, így 20 perc alatt eldöntötte a találkozó sorsát. A Zsíros Akadémia Kőbánya/A leginkább Barabás Dominik révén kiegyenlítetté tudta tenni a második félidőt, de a szoros mérkőzésre nem volt esélye (50-72). Az Atom City-Atomerőmű SE U16/A esélyeshez méltó játékkal, a 43 pontot és VAL-t szerző Kékesi Kolos, valamint a tripla-duplához közel járó Pavlik Botond Olivér vezetésével simán verte a Németh Máté és Fetter Marcell Bálint fémjelezte MVM-OSE Lions U16/A-t (95-57). A Soproni Tigrisek pedig a nagyszerűen játszó Tallós Levente, Bősze Gergő, Wratschko Péter trió révén, két középső negyedüknek köszönhetően múlták felül a 42 pontot és 50 VAL-t elérő Humpester Tamás György vezetésével az első és a negyedik felvonást megnyerő Budapesti Honvéd SE/B-t (75-90).
 
NKA Pécs/A - Budapesti Honvéd SE/A   81-80
Zsíros Akadémia Kőbánya/A - Kecskeméti KA/A   50-72
Atom City-Atomerőmű SE U16/A - MVM-OSE Lions U16/A   95-57
Budapesti Honvéd SE/B - Soproni Tigrisek   75-90
 
A C csoportban a MAFC/A nagyon könnyed győzelmet aratott az Újpest MT/A otthonában Orbán Imre, Viola Dávid Zsolt és Pintér Áron vezetésével - a túloldalon Schmidt Áron és Barabás Balász voltak a legjobbak (58-90). A Nagy Kristóf Szilárd és Schmiedt Péter vezette, de kiegyensúlyozott csapatmunkára építő DEAC KA U16/B három negyedig nagyon simának tűnő sikerét az utolsó játékrészben kozmetikázta valamelyest a Szabó Dominik és Oleár Ákos húzta MEAFC/A (81-68). Hullámzó első félidő után kis különbséggel volt csak lemaradva ellenfelétől a Szamay István, Seregély Balázs és Van Der Velde Donát fémjelezte DMTK/A. A végjátékban is visszajött három pontra a vendéglátó a Beszterce KK-ra. A Cserényi Marcell, Cserényi Martin, Szabó Dániel és Holló Levente vezette vendégek azonban ennél közelebb nem engedték magukhoz a DMTK-t, így nyertek (63-71).
 
A Sziegl Gábor és Handari Máté vezette DEAC B a vártnál talán jobban megizzadt a Félegyházi TSI ellen. A hajdúságiaknak volt ugyan 14 pontos előnyük is a negyedik negyedben, de a 38. percre öt pontra visszaengedték a Farkas Levente vezette vendégeket. A hátralévő időben aztán nem született már kosár egyik oldalon sem, nyertek a debreceniek (57-52). A Schmidt-Barabás duó mellett ezúttal Békési Benedek vezette újpestiek egy sima győzelemmel feledtették a MAFC elleni vereségüket - hiába volt jó a MEAFC-nál Szabó Dominik (64-82). A MAFC pedig a Müller Andor János, Viola Dávid Zsolt, Blaskovits Márk Mihály hármas révén, de több jó egyéni teljesítménynek is köszönhetően második múlt heti találkozóját is nagyobb izgalmak nélkül nyerte, ezúttal a PVSK NKA/A otthonában (51-87).
 
Újpest-MT/A - MAFC/A   58-90
DEAC KA U16/B - MEAFC/A   81-68
DMTK/A - Beszterce KK   63-71
DEAC KA U16/B - Félegyházi TSI   57-52
MEAFC/A - Újpest-MT/A   64-82
PVSK NKA/A - MAFC/A   51-87
 
A D csoportban a Kovács Márton András és Bohner Bálint vezette NKA Pécs/B elvesztette ugyan a második felvonást, a másik három negyedet viszont megnyerte a Lestyák Benedek, Biber Zsigmond és Szilágyi Mihály fémjelezte MAFC/B otthonában, így a találkozót is behúzta (68-78). A Csécsei Gergő, Fekete Balázs, Váróczy Gergő István és Fekete-Gál Csongor húzta DEAC KA U16/A az első negyedet leszámítva végig komoly fölényben játszott, könnyedén verte a Forgács Gábor és Gusztafik Ferenc fémjelezte Szolnoki KA/A-t (84-50). A Sárik-Veress Marcel, Vajda Zoltán Márk és Bartos Gergely vezette Vasas Akadémia/B pedig a második félidőben, leginkább a harmadik negyedben nőtt a Szabados Zétény és Verebélyi Áron fémjelezte Nyíregyházi Sportcentrum/A fölé, ennek köszönhetően győzött (79-65).
 
MAFC/B - NKA Pécs/B   68-78
DEAC KA U16/A - Szolnoki KA/A   84-50
Vasas Akadémia/B - Nyíregyházi Sportcentrum/A   79-65
 
 
 
 
Fiú junior
 
A fiú junior A csoportban a Reizinger Máté, Óliás Gergő és Roósz Roland trió fémjelezte Dombóvári Kosársuli KE a két páros negyedével nyerte meg az AKMÉ Körmendi Törpördögök elleni összecsapását (79-61) - a vendégeknél Nagy Péter és Vargovics András voltak a legjobbak (79-61). A 46 VAL-t összehozó Csorba Gyula Viktor, valamint a két testvér, Simonics Levente Dávid és Simonics Olivér Márk vezette Zsíros Akadémia Kőbánya/A már az első félidőben eldöntötte a maga javára a Dávid Kornél KA/A elleni találkozót (97-79), hiába volt jó a túloldalon Simon Benedek, Ujhelyi Adrián és Szalczgruber Ádám. A székesfehérváriak mindössze 7 játékossal kiállva, Szalczgruber és Simon vezetésével 7 pontos előnyt birtokoltak 10 és 20 perc játék után is Körmenden. A hazaiak aztán a harmadik negyed végére egalizáltak, majd Nagy, Geröly Márton András és Vargovics révén a győzelmet is megszerezték (72-67).
 
A Hadházy-Baráth Ádám, Lőrincze Dominik és Pintér Dávid vezette MAFC minden negyedet megnyerve múlta felül az ezúttal is a két Simonics és Csorba fémjelezte kőbányai gárdát (77-54). A Zsíros Akadémia ezen a hétfőn is pályára lépett már, ez az összecsapás viszont sokkal szorosabban alakult, mint az előző kettő. A fővárosiakat nem meglepő módon ugyanaz a trió vezette, amely az ezt megelőző két mérkőzésen is, míg a vendég NKA Pécs/A legjobbjai Merkl Barna Márton, Todor Prodanovic, Ádva-File Balázs és Luka Krkljes voltak. Félidőben 10 ponttal vezettek a kőbányaiak, a harmadik negyed végén is megvolt még ebből 8 egység, és ugyanennyivel álltak jobban a hazaiak a 36. percben is. 74-66 után elkezdett kapaszkodni a Pécs, Simonics Olivér Márk duplájával viszont 79-76-ra még az utolsó perc kezdetén is vezetett a Kőbánya. A mérkőzés utolsó 5 pontja viszont Merklé volt, így győzött a mecsekaljai gárda (79-81). 
 
Dombóvári Kosársuli KE - AKMÉ Körmendi Törpördögök   79-61
Zsíros Akadémia Kőbánya/A - Dávid Kornél KA/A   97-79
AKMÉ Körmendi Törpördögök - Dávid Kornél KA/A   72-67
MAFC - Zsíros Akadémia Kőbánya/A   77-54
Zsíros Akadémia Kőbánya/A - NKA Pécs/A   79-81
 
A B csoportban úgy tűnt, hogy a Kovács Levente Hetény, Horváth Ádám, Németh Bálint Péter és Hansen Dániel vezette Falco-Vulcano Energia KC Szombathely/A sima győzelmet fog aratni a Debreceni KA U18/A ellen. A harmadik felvonást aztán 14 ponttal nyerte a Ságodi Róbert és Fekete Csongor fémjelezte hajdúsági gárda, amely visszajött három pontra. A záró 10 perc aztán megint a szombathelyi csapaté volt, amely végül nagyobb izgalmak nélkül győzött (89-77). A Cseh Botond és Major Bulcsú húzta Vasas Akadémia/A 20 perc játék után 13 ponttal állt jobban, mint vendéglátója, a Kecskeméti KA. A fordulást követően azonban a Kőházi Bence és Dobos Máté vezette hazaiak akarata érvényesült, amely fordított is a negyedik negyed első felében. A Vasasnak a végén volt lehetősége egyenlíteni, de végül két ponttal a Kecskemét diadalmaskodott (60-58).
 
A második és a harmadik felvonásban teljesen egyértelműen a 47 VAL-t produkáló Makkos Dávid, Csuti Kornél és Szalay Domonkos vezette Zalakerámia ZTE KK akarata érvényesült a PVSK NKA otthonában. A záró 10 percet hiába nyerték meg a Gróf Máté és Huszka Boldizsár Péter fémjelezte hazaiak, nem tudták szorossá tenni az összecsapást (73-95). Az első félidőben 5 pontos előnyre tett szert a Karda Dominik Krisztián, Gazdag Áron Bendegúz és Boka-Magó Áron István vezette Budapesti Honvéd SE/A a Szolnoki KA otthonában. A harmadik negyedben fordított a Vincze Roland, Molnár Milos Nesztor, Nagy Ádám és Nagy Ádám Béla húzta hazai gárda, amely a végjátékban egyáltalán nem tudott ellépni ellenfelétől, de végig vezetett és győzött is (80-78).
 
FALCO-Vulcano Energia KC Szombathely/A - Debreceni KA U18/A   89-77
Kecskeméti KA - Vasas Akadémia/A   60-58
PVSK NKA - Zalakerámia ZTE KK   73-95
Szolnoki KA - Budapesti Honvéd SE/A   80-78
 
A C csoportban egy szorosabb első félidő után végleg leszakította magáról a Varga Ármin Gábor húzta Kiss Lenke KS/A-t a Tóth-Vízhúzó Albert, Lőrincz Boldizsár, Káposzta Szabolcs trió vezette Szedeák/A, amely győzött is (71-54). Jó második negyedének köszönhetően a félidőben vezetett a Mokánszki Milán, Kazsuk Botond és Elek Marcell Ábel fémjelezte Nyíregyházi Sportcentrum a VUKE-Veszprém/A ellenében. A fordulás után aztán visszavette előnyét a 44 VAL-ig jutó Osztoics Milán, valamint a szintén nagyon hasznos Kiss Levente vezette veszprémi alakulat, amely a negyedik negyedben végig kézben tartotta az összecsapás alakulását (89-94).
 
A visszavágón jól kezdett az ezúttal Osztoics mellett Kalincsák Péter Kolos fémjelezte Veszprém, de egyáltalán nem tudott meglépni ellenfelétől. A Mokánszki-Kazsuk duó mellett ezúttal leginkább Salamon Bálintra támaszkodó nyíregyháziak mindent megpróbáltak, kapaszkodtak, és 58-58-nál egyszer egyenlítettek is. A vezetést azonban nem tudták átvenni, és végül nagy csatában újra a veszprémiek nyertek (63-60). Jól kezdett a Szabadfi Márk, Mester Ákos és Czermann Máté húzta MVM-OSE Lions U18 az Újpest-MT/A otthonában, a Berár-Guóth Milán, Tárkányi András duó vezette hazaiak azonban a harmadik negyed végére egyenlítettek. A záró felvonás nagy részében a vendégeknél volt az előny, de egyszer a fővárosiak is átvették a vezetést, 60-60-nál pedig egyenlő volt az állás az utolsó percre fordulva - ebben három oroszlányi büntető döntötte el végül a találkozót (60-63).
 
SZEDEÁK/A - Kiss Lenke KS/A   71-54
Nyíregyházi Sportcentrum - VUKE - Veszprém/A   89-94
VUKE - Veszprém/A - Nyíregyházi Sportcentrum   63-60
Újpest-MT/A - MVM-OSE Lions U18   60-63
 
A D csoportban az első félidőben egyértelműen az Antal Donát Gergő és Habling Márk vezette NKA Pécs/B akarata érvényesült Kaposváron. A KASI/A a második félidőben leginkább Antalics Dániel és Lévai András révén felnőtt ellenfeléhez, de fordítani nem volt esélye (53-68). A pécsiek ezt követően Bor Gábor és Milos Tomic vezetésével az Alba Fehérvár otthonában is diadalmaskodtak (71-83) - a hazaiak legjobbjai Horváth Zoltán és Simon Dávid voltak. Az 56 VAL-ig jutó Antalics Dániel, valamint Bogdán Dávid Bence és Heffer Barnabás Gyula vezette KASI a második felvonást leszámítva uralta az Egri VSI KOK/A elleni találkozóját (45-72).
 
A Román Barnabás, Horvat Olivér Márk és Rózsahegyi Dominik húzta Budapest Basket kicsit nehezebben lendült bele, de a harmadik 10 perc során végleg eldöntötte a maga javára a Lehel Kosársuli elleni mérkőzést - hiába volt jó a túloldalon Fodor Botond, Kocza Bendegúz és Göblyös Bálint is (83-59). A 49 VAL-t produkáló Fiedor Patrik Ádám, illetve Puskás Bendegúz Artúr vezette DMTK pedig elveszítette ugyan 7 ponttal az első negyedet a Sütő Márton és Farkas Dominik fémjelezte Félegyházi TSI ellen. Ezt követően azonban két nagyon jó negyedet produkáltak a hazaiak, akik ezzel a 20 perccel be is biztosították sikerüket (86-75).
 
KASI/A - NKA Pécs/B   53-68
Alba Fehérvár - NKA Pécs/B   71-83
Egri VSI KOK/A - KASI/A   45-72
Budapest Basket - Lehel Kosársuli   83-59
DMTK - Félegyházi TSI   86-75
 
 
 
 
Fotó - BEAC Női Kosárlabda Szakosztály facebook

Vármegyei szövetségek