Fair Play felhívás 2021
22
Nov
2021
Fair Play felhívás 2021
2021. november 22.  |  21:12
A MOB Fair Play Bizottsága pályázatot hirdet „Fair Play” díjak elnyerésére.
 
2022. január 15-ig várják a javaslatokat arra, hogy kik kapják meg a 2021-es évre vonatkozó Fair Play díjakat. Pályázni a következő kategóriákban lehet:
 
1. Fair Play cselekedet
2. Életmű díj
3. A Fair Play eszméjének népszerűsítése
4. Fair Play a szabadidősportban
5. A sport szolgálatában
6. Fair Play a művészetben, a tudomány területén
 
„A 2021-es év sport szempontból egy fokkal jobban alakult, mint az azt megelőző, de sajnos a koronavírus okozta problémák továbbra is jelentősen befolyásolták a sportéletet. Kiemelkedő versenyeket rendeztek üres lelátók előtt, vagy korlátozott számban engedték be csak a nézőket, ugyanakkor szerencsére voltak telt házas, igazi szurkolói hangulattal megrendezett események is. A MOB Fair Play Bizottsága idén is, mint minden évben, felhívást tesz közzé, hogy aki látott-hallott, vagy tudomással bír sportszerű cselekedetekről, legyen szíves küldje el nekünk. A televízióknak, az online közvetítéseknek köszönhetően milliók nézik a versenyeket, mérkőzéseket, így biztosak vagyunk benne, hogy a következő díjátadón is sok
példaértékű esetet fogunk tudni elismerni. A jelöléseket előzetesen is köszönjük szépen!” – Dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke.
 
Kérjük, a javaslatok tartalmazzák a Fair Play rövid leírását. Amennyiben fotó, vagy videó is rendelkezésre áll, kérjük azt is küldjék el nekünk. A Bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti.
 
A pályázatokat szíveskedjenek e-mailen, 2022. január 15-ig, az alábbi címre eljuttatni:
 
Magyar Olimpiai Bizottság
MOB Fair Play Bizottság
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.
 
Budapest, 2021 november 22.
 
 
 

Fair Play felhívás 2021

Vármegyei szövetségek