Remek hírek Sopronból
02
Jan
2018
Remek hírek Sopronból
2018. január 2.  |  22:32
Mind a honi, mind a nemzetközi színtéren kemény hetekkel indult a Sopron Basket számára az új esztendő. A bajnokcsapat a két ünnep között is nagy intenzitással készült az előttük álló erőpróbákra, de a vezetőségük sem tétlenkedett. Örömhír, hogy a csapat két szerb válogatott játékosa, Alekszandra Crvendakics és Tina Jovanovics is meghosszabbította szerződését a klubbal. A szurkolók körében is nagyon népszerű, még mindig csak 22. életévében járó, honosított státusszal rendelkező Crvendakics már az ötödik szezonját fogja megkezdeni a klub kötelékei között. Az elmúlt évek során, a Sopronban zajló nevelőmunkának, tehetségének és szorgalmának köszönhetően a női kosárlabda ígéretéből a bajnoki címvédő egyik ikonikus játékosává nőtte ki magát.

Jovanovics a nyáron csatlakozott a csapathoz, és rövid idő alatt hasznos csapattaggá vált, melyből az ősztől is rengeteget profitált az együttes.

Ahogy azt az ügyvezető, Török Zoltán hozzátette, a két szerződés meghosszabbításával stratégiailag fontos lépéseket tettek meg a jövőre nézve.

Vármegyei szövetségek