Sajtóakkreditáció
17
Nov
2017
Sajtóakkreditáció
2017. november 17.  |  00:55
A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) a világbajnoki selejtezőkre szigorú akkreditációt ír elő a szövetségek számára. Csak azoknak tudjuk biztosítani az akkreditációt, akik előzetesen regisztrálnak a Fiba média-oldalán.

Kérem, keressék fel a következő linket: https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account, s regisztrálják magukat a Fiba rendszerébe. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége csak azokról a kérelmekről dönthet, amelyek a nemzetközi szövetségen keresztül érkeznek meg hozzánk.

Kérjük a sajtó szíves együttműködését. Fontos kiemelnünk, hogy a mérkőzés előtt három nappal az akkreditációs folyamatot le kell zárnunk!

Emlékeztetőül: idén egy hazai világbajnoki selejtezőt vív a magyar férfi válogatott. A Magyarország - Koszovó kvalifikációs mérkőzés időpontja: 2017. november 26. vasárnap, 19 óra

Helyszíne: Debrecen, Főnix Aréna

Címe: 4028 Debrecen, Kassai út 28.

web: http://www.fonixcsarnok.hu

Kérjük a sajtó munkatársainak szíves együttműködését! Bármilyen kérdésük van, keressék a szövetség sajtófőnökét, Pókász Endrét a pokasz.endre@hunbasket.hu e-mail címen.

Vármegyei szövetségek