Szabó-Forrai Zsolt: elkötelezettség és szeretet
06
Aug
2013
Szabó-Forrai Zsolt: elkötelezettség és szeretet
2013. augusztus 6.  |  14:31
– A Fortress immár évek óta jelen van a magyar kosárlabdában. Mi ennek az oka?

– Elsősorban a sportág iránti elkötelezettség és szeretet. A kosárlabda Magyarországon nagyon népszerű, a csarnokok egyre gyakrabban bizonyulnak kicsinek a sok-sok néző érdeklődése miatt. Ez a népszerűség és elkötelezettség cégünknek is fontos.

– Mi a támogatás célja és jellege?

– A férfi és női, valamint utánpótlás válogatottak felkészülésének támogatása és segítése, utóbbi fontosságát külön kiemelném, mert a sportág hosszútávú sikerességének a megfelelő utánpótlás az alapja. A játékvezetők képzésére, továbbképzésére és utánpótlásának nevelésére.

– Mennyire és miben mérhető a cég eredményein a kosárlabdás jelenlét?

– Egyre inkább úgy tekintenek ránk, mint ezen sportág elkötelezett híveire, hiszen évek óta jelen vagyunk a csarnokokban, a sportág környezetében. Sok esetben az üzleti világban is előnyt jelent, hogy cégünk közismerten sportcentrikus.

– Mik a terveik a jövőre nézve?

– Szeretnénk továbbra is e csodálatos sportág támogatójaként jelen lenni, értem ez alatt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségét, valamint a Jászberényi Kosárlabda Klubot, amely a klub történetében először a nemzetközi porondon is megméreti magát.

– Várható-e, hogy a Fortress feltűnik majd más helyeken, esetleg más sportágak környékén?

– Jelenleg is támogatói vagyunk még Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozónknak, valamint az idén NB III-as labdarúgó bajnokságot nyert felsőtárkányi focicsapatnak. Büszkék vagyunk a sportolóinkra, és továbbra is nyitott szemmel járunk. Bármi előfordulhat…

Vármegyei szövetségek