Streetball: Kezdésnek kiváló
14
Jun
2021
Streetball: Kezdésnek kiváló
2021. június 14.  |  09:30
Szombaton a Népligetben, kiváló időjárás mellett kezdetét vette a 29. szabadtéri kosaras évad, a streetball szezon.
 
Hogy régen - tavaly szeptemberben - volt utoljára, azt jelezte, hogy a különböző kategóriákban, korosztályokban összesen közel 100 csapat nevezett. A szervezők figyeltek az egészségügyi előírások betartására. Rendkívül színvonalasak voltak a különböző ügyességi versenyek, többek között a zsákoló viadal, és igen népszerű volt a kísérleti jelleggel, a rendezvénysorozat keretében először meghirdetett egy-egy elleni 1VS1 bajnokság, amelyet Tarján Izsák nyert.
 
A legnépesebb kategória a férfi +23-as volt, amelyre több mint 10 csapat nevezett. Az utánpótlás korosztályokban szép számmal képviseltették magukat a "hazaiak", azaz a Kőbányai Darazsak ifjú kosarasai, de érkeztek csapatok az ország különböző tájairól is, így többek között Szolnokról, Ceglédről, Kaposvárról, Sopronból és Körmendről.
 
Akik éppen nem játszottak, pihentek, ők - ha volt kedvük - színvonalas zenei vagy egyéb sportbemutatókat - karate, zumba - tekinthettek meg.
 
A sorozat második rendezvényére vasárnap kerül sor Nyíregyházán, nevezni csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary

Vármegyei szövetségek