Hátrányból indulnak
14
Nov
2018
Hátrányból indulnak
2018. november 14.  |  10:10
Hétfőn este elutazott Kínába, a Hsziamen városában november 15-18. között rendezendő 3x3-as egyetemi világliga küzdelmeire a TFSE női együttese.

A társaság harmadszor vesz részt a rangos rendezvényen, s eddig méltóképpen képviselték intézményüket és Magyarországot, hiszen először bronzérmesek lettek, tavaly pedig legjobb európai csapatként a 4. helyen végeztek.

A Boros Zoltán vezette, Karlócai Julianna, Kováts Gabriella, Miháczi Diána és Varga Barbara alkotta csapat jelentős hátránnyal indul majd a viadalon, hiszen a hétfői utazást megelőző napokban, egészen pontosan múlt pénteken, a TF Ajka elleni bajnokiján Kováts bokasérülést szenvedett. Néhány nappal a világliga előtt azonban már nem lehetett módosítani a nevezésen, ráadásul ennyi idő alatt vízumot sem lehetett volna intézni, így - sérülten - Kováts is utazott. Mint az utazás előtt elmondta, ha valaki nagyon elfárad, egy-egy percre - szó szerint - beáll majd.

A TF-es lányok a 16 csapatos mezőnyben ízelítőt kaphatnak több kontinens 3x3-as kosaras kultúrájából, hiszen egy hazai, kínai, valamint egy új-zélandi és egy szenegáli csapattal kerültek egy csoportba.



Vármegyei szövetségek