Virtuálisan tölthetitek meg szurkolói képeitekkel a Ludovika Arénát a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa mérkőzésein!
05
Apr
2021
Virtuálisan tölthetitek meg szurkolói képeitekkel a Ludovika Arénát a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa mérkőzésein!
2021. április 5.  |  20:11
Az előírásoknak megfelelően, szurkolók nélkül kerülnek megrendezésre a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa mérkőzései, azonban egy innovatív digitális megoldásnak köszönhetően virtuálisan be tudjuk csempészni a szurkolókat a helyszínre. A ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’, magyar fejlesztésű applikációnak köszönhetően ti is ott lehettek a fiúkkal a csarnokban és bíztathatjátok őket a kőkemény összecsapások alatt.
 
A Seyu alkalmazáson keresztül már a meccsek előtt vagy akár a mérkőzések közben is tudnak a szurkolók képeket készíteni, motiváló üzeneteket adni hozzájuk és posztolni ezeket a képeket az arénában lévő digitális felületekre. Mind a nyolc csapat szurkolói képei meg fognak jelenni a mérkőzések alatt, a pálya melletti led felületeken, valamint az óriás kijelzőn is. A megoldásnak köszönhetően így a játékosok láthatják, érezhetik az otthonról szurkolók buzdítását.
 
Ahhoz, hogy szurkolóként valaki felkerüljön a kijelzőkre, nem kell mást tennie, mint:
 
● Letölteni okostelefonra a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikációt (Androidos készülékre: ITT, Apple készülékre: ITT)
● Bejelentkezni Google vagy Facebook fiókkal
● Bejelölni kedvencnek a MKOSZ-MAGYAR KUPA-t
● Kiválasztani a kedvenc csapata mérkőzését és készíteni egy fotót! 
 
Csak akkor fog kép készülni, ha a képernyő elforgatás be van kapcsolva!
 
Az applikáció használati útmutató videóját ITT is meg lehet tekinteni!
 
A csapatok színeivel és címerével ellátott szurkolói képeket továbbá az alkalmazáson keresztül meg lehet osztani bármilyen közösségi média portálon is, illetve az MKOSZ is büszkén osztja majd meg egy albumban a képeket, megmutatva, hogy a szurkolókra mindig számíthatnak a csapatok! Minden szurkolói megjelenésről kép is készül a helyszínen, amelyet a Seyu egy galériában tesz elérhetővé az esemény során a weboldalán.
 
Kövessétek az MKOSZ-t a közösségi médiában, hogy ne maradjatok le a legfrissebb információkról és a megosztott szurkolói képekről!
 
Letöltés Google Play Store-ból
https://bit.ly/Seyu_App
Letöltés Apple Store-ból
https://apple.co/3dyhJIB

Vármegyei szövetségek