Ezzel a különleges lehetőséggel élni kell: II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia!
24
Jun
2022
Ezzel a különleges lehetőséggel élni kell: II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia!
2022. június 24.  |  08:30

Július 23-án és 24-én ismét Pécsre figyel majd a nemzetközi kosárlabdavilág, hiszen a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében itt rendezik meg a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciát. Minden szakmabelinek élnie kell ezzel a különleges lehetőséggel!

A II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia témája a „Multipractice”, amit minden dimenziójában felkarol. A konferencia célja, hogy Európa legnagyobb nyárközepi találkozója legyen mindazoknak, akik a kosárlabdához kapcsolódnak. A július 23–24-én Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián megrendezésre kerülő kétnapos eseményen a résztvevők inspiráló, sokszínű előadókat hallhatnak, akik a mai kosárlabdázás legnívósabb elméi és leghatásosabb hangjai.

Érdemes böngészni a programot, mert igazi csemegéket tartogat, és minden szakember számára világossá válik, hogy nem lehet kihagyni! Amint az már korábban kiderült, a meghívott előadók listáján olyan nevek szerepelnek, akiket eddig csak a tévében láttunk. Ezúttal viszont kézzelfogható közelségbe kerülhetünk többek között ahhoz a Nick Nurse-höz, aki a 2018/2019-es szezonban bajnoki címig vezette a Toronto Raptors csapatát, és akit 2020-ban az Év edzőjének választottak, vagy éppen Robert „Bob” McKillophoz, aki felfedezte, edzette és útjára indította Stephen Curryt.

Július 23-án és 24-én tehát ismét Pécsre fog figyelni a nemzetközi kosárlabdavilág, minden szakmabelinek élnie kell ezzel a különleges lehetőséggel!

A II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, június 1-től már lehet jelentkezni a www.ksmk.hu weboldalon keresztül. Érdemes igyekezni, ugyanis az Early Bird jegy ára mindössze 7000 forint, amely tartalmaz egy welcome package-et is!

Fontos információ, hogy a konferencia az utánpótlás korosztályos bajnokságban dolgozó edzők számára kötelezően előírt kreditszerző továbbképzésnek számít, amiért maximum 3 kreditpont kapható!

Vármegyei szövetségek