2021/2022 - Szolnoki Olajbányász U20 - Egis Körmend U20 – 92-58
24
Apr
2022
2021/2022 - Szolnoki Olajbányász U20 - Egis Körmend U20 – 92-58
2022. április 24.  |  13:00
A szolnoki együttes kezdte jobban a mérkőzést, Pallai Tamás hármasaival alapozta meg vezetését az Olaj csapata. A Körmend sokat hibázott, és nem találta a ritmust - Kocsis tamás együttese hamar 10 pontos hátrányba került. A második negyedben sem lassított a Szolnok, a hazai gárda pedig sok hibával játszott, és könnyű kosarakat engedett. A negyed felénél már 20 pontos volt a differencia a két csapat között - ezt a félidőig meg is őrizte a Szolnok.
 
A harmadik negyedben sem történt változás: a Körmend erőlködött, de nem tudott közelebb kerülni a Szolnokhoz. Pallai Tamás (47 pont) vezérletével magabiztosan nyert a Szolnok, és ezzel megszerezte az ötödik helyet a tornán.
 
 
Mándoki Tamás (Szolnoki Olajbányász): Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményhez! Nehéz egy ilyen meccsre felpörögni, hiszen nagyon csalódottak voltunk az előző napi eredmények miatt, de nagy elánnal kezdtük a meccset, és ezt egészen a végéig tartottuk. Nem szoktam kiemelni játékost, de Pallai Tamás teljesítménye a mai napon extra volt.
 
Kocsis Tamás (Egis Körmend): Gratulálok a Szolnoknak, ma jobban akarták a győzelmet! Sajnos a pénteki kudarcból nem tudtunk felállni, és felszívni magunkat, teljesen megérdemelten nyert a Szolnok. Büszke vagyok a srácokra, hiszen ez ugyanaz a csapat, amely elérte a 26-0-s alapszakaszt, de ez a döntő most így sikerült. Szeretném megköszönni a szurkolóknak az egész éves biztatást!

Vármegyei szövetségek