2021/2022 - MAFC U20 - SMAFC U20 – 53-66
24
Apr
2022
2021/2022 - MAFC U20 - SMAFC U20 – 53-66
2022. április 24.  |  11:00
A soproni csapat kezdte jobban a mérkőzést, hamar ellépett a MAFC csapatától, Lakits Andrásnak ki is kellet kérnie az első idejét. A szünet után rendezte sorait a budapesti alakulat, és a negyed végére 5 pontra faragta hátrányát. A második negyedben tovább folytatta a felzárkózást a MAFC, és a félidőben döntetlen állással vonulhattak a csapatok az öltözőbe.
 
A második félidőben sok hiba jellemezte mindkét együttes játékát. A soproni alakulat nyugodott meg előbb, így az utolsó felvonást 6 pontos előnnyel várhatták Farkas Dávid tanítványai. A budapestiek továbbra is sok hibával játszottak, ennek köszönhetően a végjátékot 10 pontos előnnyel kezdhette meg a Sopron. Az utolsó három percben már nem engedte ki a kezéből a győzelmet a SMAFC, így megérdemelten szerezte meg a 7. helyet.
 
 
Lakits András (MAFC): Gratulálok a Sopron csapatának, teljesen megérdemelten nyertek! Ma jobban akarták a győzelmet, mint mi, emiatt csalódott vagyok. Volt esélyünk a négy közé jutásra, de sajnos nem sikerült, és emiatt teljesen leeresztettünk az utolsó két napra. Tanulnunk kell belőle, hogy ilyen ne forduljon elő legközelebb.
 
Farkas Dávid (SMAFC): Büszke vagyok a srácokra! Négy vereség után is nagyot küzdöttek, és ma jobban akartuk ezt a győzelmet, számunkra ez volt a döntő meccs.

Vármegyei szövetségek