Streetball: Nyíregyházán féláron
16
Jun
2021
Streetball: Nyíregyházán féláron
2021. június 16.  |  20:13
Vasárnap Nyíregyházán folytatódik a múlt héten Kőbányán kezdődő 29. streetball szezon. A helyszín a megszokott, jól bevált Kossuth tér lesz.
 
Az eredetileg szombatra tervezett rendezvényt a szervezők a ballagás miatt tették át a hét utolsó napjára. Természetesen ezúttal is próbálják a legmesszebbmenőkig betartani az egészségügyi előírásokat, például kézfertőtlenítő pontokat állítanak föl. Az időjárási előrejelzés szerint kánikula várható, ezért a szervezők kérik a résztvevőket, gondoskodjanak fejfedőkről, naptejről, valamint frissítő, üdítőitalokról.
 
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szövetség idén is átvállalja a nevező csapatok nevezési díjainak felét, kenguru korosztályban pedig az utóbbi évek hagyományaihoz híven ezúttal is ingyenes a nevezés. A vasárnapi streetball-on ünnepelhetnek is a nyíregyházi kosárlabda barátok, hiszen a rendezvényen várhatóan tiszteletét teszi az NB I B piros csoportjában bajnoki címet szerző, így az élvonalba feljutó Hübner-Nyíregyháza Blue Sharks csapatának néhány játékosa.
 
Már eddig is szép számmal érkeztek a nevezések a szervezőkhöz, de csütörtökön éjfélig még lehet nevezni a www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook

Vármegyei szövetségek