2020/2021 - Kecskeméti KA - Kaposvári SI 93-87
30
May
2021
2020/2021 - Kecskeméti KA - Kaposvári SI 93-87
2021. május 30.  |  15:53
Az első percek Tóth Barna és Paár Márk dobópárbajának jegyében teltek. A szakasz második felében változott a képlet, Ivkovic Milán is felnőtt Tóth mellé, ennek köszönhetően egy 11-4-gyel elléptek a Bács megyeiek. A második szakaszban folyamatosan "nyílt a kecskeméti olló", ám a félidő hajrájában Eric Edward Cohill visszahozta a 10 pontos határ környékére a somogyi legénységet, szünetben 13 ponttal vezetett a KKA. 
 
A második félidő elején úgy tűnt, hogy változhat a játék képe, 8-2-vel kezdve hamar 10 ponton belülre került a Kaposvár. Reagált és a harmadik szakasz közepéig tartotta 5 és 10 pont közötti előnyét a Kecskemét, majd egy 6-0-s futással újra 10 pont fölötti előnyhöz jutott. A negyed hajrájában állandósult a 10 pont körüli különbség, a végén viszont megrázta magát és visszajött hétre a Kaposvár. A nagy dobópárbajt hozó negyedik negyedben aztán a kecskemétiek találtak egy harmadik vezért, a pontjai java részét erre a szakaszra tartogató Velkey Géza vezérletével már végig megőrizték 5 és 10 pont közötti előnyüket, és nagy csatában megszerezték a 7. helyet.
 
 
Dusan Markovic, a Kecskeméti KA edzője: Gratulálok a Kaposvárnak, és büszke vagyok a Kecskeméti csapatra a remek szezonért!
 
Szőke Balázs, a Kaposvári SI vezetőedzője: Egy nagyon furcsa és nehéz szezon végén az "A" döntőben szerepelhettünk, amely nagyon nagy dolog számunkra. A mai nap is nagyot harcolt a csapatom, nagyon büszke vagyok rájuk! Köszönjük mindenkinek a támogatást! Gratulálunk a Kecskemétnek a 7. helyezésért!

Vármegyei szövetségek