Killik László Női K&H Magyar Kupa 2021: Elkészült a nyolcasdöntő programja
04
Feb
2021
Killik László Női K&H Magyar Kupa 2021: Elkészült a nyolcasdöntő programja
2021. február 4.  |  12:23
Csütörtökön a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) megtartotta a 2021-es Killik László Női K&H Magyar Kupa sorsolását.
 
A negyeddöntők párosításai:
 
VBW CEKK Cegléd – PEAC-Pécs
UNI Győr MÉLY-ÚT – Aluinvent DVTK
TFSE-MTK/Vasas Akadémia – Atomerőmű KSC Szekszárd
Ludovika-FCSM Csata – Sopron Basket
 
Budapesten, a Gabányi László Sportcsarnokban kerül megrendezésre a nyolcasdöntő. Az eseményt február 24. és 28. között bonyolítják le. A járványhelyzet miatt a korábbi évektől eltérően ötnapos lesz a Magyar Kupa. Február 24-én, szerdán kerül sor a negyeddöntőkre. A résztvevők a mérkőzések után hazautazhatnak. Az elődöntőket február 26-án, pénteken vívják meg. A döntőre és a bronzmérkőzésre február 28-án, vasárnap kerül sor.
 
A mezőny összeállításánál az alapszakasz első felének eredményeit vették figyelembe és az első nyolc helyen álló gárda vehet részt a Magyar Kupán. Hét résztvevő kiléte már korábban ismert volt. A TFSE-MTK és a Vasas Akadémia február 10-én pótolja a 6. fordulós összecsapásukat és ezen dől el, hogy nyolcadik együttesként melyik gárda csatlakozik a mezőnyhöz. A fenti párosításokban láthatjuk, hogy a nyolcas döntőbe bekerülő gárda majd az Atomerőmű KSC Szekszárddal vív negyeddöntőt.
 
A február 24-én megrendezésre kerülő negyeddöntős mérkőzések időpontja, sorrendje a televíziós közvetítő partnerrel, az MTVA-val történt egyeztetés után kerül véglegesítésre. Az esemény zárt kapuk mögött zajlik. Azokat a találkozókat, melyeket a televízió nem tűz képernyőre, a mindigTV GO szolgáltatás segítségével kommentárral követhetik a szurkolók.
 
A sorsolás az alábbi streamen megtekinthető:
 

Vármegyei szövetségek