Internetes sajtótájékoztató a női válogatott Eb-selejtezője előtt
03
Nov
2020
Internetes sajtótájékoztató a női válogatott Eb-selejtezője előtt
2020. november 3.  |  16:28
Tisztelt Szerkesztőség!
 
A magyar női kosárlabda válogatott november 6-án, pénteken kezdi meg felkészülését Székesfehérváron, az MKOSZ csarnokában a november 14-i, Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A nemzetközi szövetség (FIBA) döntése értelmében a koronavírus-járvány miatt szigorú szabályok szerint, úgynevezett buborékban játszhatnak a csapatok, így már a felkészülés során is kiemelten kell vigyázni a résztvevők egészségi állapotára.
 
Ezért sajnos a válogatott székesfehérvári edzőtáborába nem áll módunkban beengedni a sajtó munkatársait, vágóképek, fotók nem készíthetőek, interjúk pedig előzetes egyeztetés után telefonon vagy internetes videókapcsolat segítségével.
 
Természetesen igyekszünk kiszolgálni a sajtó munkatársainak igényeit is, ezért a Google Meet segítségével 2020. november 9-én hétfőn délelőtt 9.30 órától internetes sajtótájékoztatót tart Székely Norbert szövetségi kapitány, valamint Raksányi Krisztina csapatkapitány.
 
Ezúton kérem, hogy részvételi szándékukat jelezzék egy válaszüzenetben, vagy a press@hunbasket.hu címre írt levélben. A jelentkezők a megadott emailre kapják meg november 9-én 9 óráig azt a linket, ahol a sajtótájékoztatót megtekinthetik, illetve élőben kérdéseket tehetnek föl Székely Norbertnek és Raksányi Krisztinának.
 
Megértő közreműködésüket ezúton is köszönöm. Amennyiben bármilyen kérdésük merül föl a csapattal és a selejtezővel kapcsolatban, állok rendelkezésükre. Üdvözlettel: Pókász Endre

Vármegyei szövetségek