Streetball: következik Kecskemét
09
Sep
2020
Streetball: következik Kecskemét
2020. szeptember 9.  |  11:26
Végéhez közeledik az idei, a koronavírus miatt gyorsított és jelentősen "tömörített", így a szervezőkre időnként nagy-nagy terhet rakó streetball sorozat. Az utolsó előtti rendezvényre szombaton, Kecskeméten kerül sor, majd jövő szombaton a Hősök terén a Kosárlabdázás Napja zárja az idei szabadtéri kosaras évadot.
 
A meteorológiai előrejelzések szerint ragyogó idő ígérkezik a szombati, kecskeméti streetballon. Ezzel együtt a szervezők természetesen, ahogy az eddigi eseményeken, úgy a hírös városban, a Mercedes Benz-Gyár Kosárlabda Akadémia csarnokának parkolójában is maximálisan figyelnek a biztonságra, az egészségügyi előírásokra. A pályák, zsűriasztalok mellett kézfertőtlenítőket helyeznek el, s a nézőket, érdeklődőket ezúton is kérik az előírt távolság betartására. A kecskeméti streetballt rendszerint együtt tartották az Akadémia évnyitójával, ez utóbbit ezúttal - szintén maximálisan a biztonságot szem előtt tartva - online, stream közvetítés formájában tartják.
 
A streetballon a korosztályos kategóriák küzdelmei mellett természetesen az ügyességi viadalokat is megrendezik, mondhatni: itt az utolsó esély bekerülni a jövő hét végi, a Kosárlabdázás Napján rendezendő nagy, országos döntőkbe.
 
Nevezni a kecskeméti streetballra csütörtökön éjfélig lehet a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook

Vármegyei szövetségek