Streetball: kettős bevetés
02
Sep
2020
Streetball: kettős bevetés
2020. szeptember 2.  |  13:10
A sorozat közel három évtizedes történetének legkeményebb hétvégéjére készülnek a streetball szervezői. Szombaton Nyíregyházán, vasárnap pedig az onnan több mint 250 kilométerre lévő Oroszlányban "települnek ki", s rendeznek streetballt.
 
Négy sikeres állomás után a szervezők számára fölöttébb mozgalmas hétvégével indul az idei rövidített és gyorsított streetball-sorozat második fele: szombaton Nyíregyháza, vasárnap pedig Oroszlány ad otthont az idei sorozat ötödik és hatodik rendezvényének. Mindkét helyszínen nagyon aktívnak tűnik a helyi kosaras utánpótlás, mind a két eseményre szép számmal érkeznek a nevezések, amelyeknél a határidő mindkét esetben csütörtök éjfél. A nyíregyházi rendezvényt a korábbi ott rendezett streetballok főszervezője, a tavasszal tragikus hirtelenséggel elhunyt Sitku Ernő emlékére rendezik.
 
Természetesen mind Nyíregyházán, mind pedig Oroszlányban megtartják a hagyományos ügyességi versenyeket. A szervezők bíznak  abban, hogy mindkét rendezvény jó időben és jó hangulatban zajlik majd. Nyíregyházán a Kossuth téren, Oroszlányban pedig a tervezetthez képest megváltozott helyszínen, az új Krajnyik "Akác" András sportcsarnok előtti parkolóban, s részben a csarnokban rendezik majd az eseményeket.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary

Vármegyei szövetségek