Körmend megint kitett magáért
24
Aug
2020
Körmend megint kitett magáért
2020. augusztus 24.  |  11:20
Két nappal a veszprémi rendezvény után, szombaton Körmend látta vendégül a szabadtéri kosárlabda, a streetball szerelmeseit. Ahogy a csütörtöki, némi túlzással a szombati is egy kisebbfajta Nyugat-magyarországi kosaras rendezvény volt, s remek időjárási viszonyok mellett zajlott.
 
A különböző kategóriákban összesen csaknem 70 csapat játékosai léptek pályára, a speciális olimpikonok is szép számmal képviseltették magukat. A körmendi hagyományoknak megfelelően idén is kilátogatott a streetballra Bebes István polgármester. A "helyi erők", avagy a körmendi kosarasok mellett Sopronból, Szombathelyről és Zalaegerszegről is érkeztek játszani.
 
Az ügyességi versenyek sokakat megmozgattak, a centerpályán VIP meccset is rendeztek a katasztrófavédelem és a rendőrség csapatai között. A rendezvény egyik fénypontja a Face Team pörgős, látványos bemutatója volt.
 
Szombaton lesz az idei sorozat negyedik rendezvénye, amelynek Paks lesz a házigazdája. Nevezni csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary

Vármegyei szövetségek