Hölgy-bravúrok a veszprémi streetball dobóversenyein
21
Aug
2020
Hölgy-bravúrok a veszprémi streetball dobóversenyein
2020. augusztus 21.  |  17:00

Ideális streetball-időben, szikrázó napsütésben, de 30 fok alatti hőmérséklet mellett zajlott az idei sorozat második rendezvénye, amelynek Veszprém adott otthont

 

Talán a hosszú "kosárböjt", a versengés érzése, s a Balaton közelsége miatt igen szép számú nevezést regisztráltak a szervezők, a különböző kategóriákba összesen több mint félszáz csapat nevezett.

A rendezvényen a centerpályával együtt kilenc pályán zajlottak a küzdelmek, kitűnő hangulatú volt az idei veszprémi streetball.

Az ügyességi versenyek nagyon népszerűek voltak, azokra is sokan jelentkeztek. A dobóversenyeken kiválóan szerepeltek a hölgyek, a büntetődobó viadal egy hölgy, a two ball game pedig egy női páros sikerével zárult. A helyi másodosztályú csapat kosarasai is kilátogattak a streetballra, s bár az alapozó időszak közben játszani nem játszottak, a díjak átadásánál közreműködtek. A Kossuth utcában, az egyik pálya közvetlen szomszédságában található cukrászdába gyakran be-beugrottak a résztvevők egy-egy fagyira vagy üdítőre.

A szervezők abban bíznak, hogy szombaton Körmenden hasonló időben, hasonló hangulatú rendezvényre kerül majd sor.

Vármegyei szövetségek