Edzői nyilvántartó rendszer 2020/21
22
May
2020
Edzői nyilvántartó rendszer 2020/21
2020. május 22.  |  11:15

Kedves Edzők!

Aktiváltuk a 2020/21-es szezon edzői nyilvántartó rendszerét. Az oldal a https://mkosz-edzo2020.flexinform.hu/ linken keresztül érhető el. 

Fontos tudnivalók:
• aki a tavalyi rendszerben be volt regisztrálva, az azzal a felhasználónévvel, jelszóval tud belépni. Aki elfelejtette a jelszavát, az az „Elfelejtett jelszó”-ra kattintva tud újat kérni. Ha valaki nem emlékszik a felhasználó nevére, írjon emailt a renata.domotor@hunbasket.hu címre. Az adatokat átmentette a rendszer, de legyetek kedvesek és ellenőrizzétek le.
• a rendszer ugyanúgy működik, mint tavaly, nincs benne változás
• az érvényességi kategóriát, valamint a számlázási nevet, címet ki kell töltenetek, ezek nélkül nem engedi a rendszer a beküldést. Kérem, mielőtt bekülditek a számlázási nevet, ellenőrizzétek le!
• CSAK A BEKÜLDÖTT ADATLAPOK KERÜLNEK ELBÍRÁLÁSRA
• A TOVÁBBKÉPZŐKKEL KAPCSOLATOSAN MÉG NEM TUDUNK PONTOS INFORMÁCIÓKKAL SZOLGÁLNI, TÜRELMETEKET KÉREM!

FONTOS VÁLTOZÁS AZ EDZÉS, MÉRKŐZÉS LÁTOGATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN: A VÍRUSHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL A VÁLOGATOTTAK EDZÉSEIT IDÉN NEM LEHET LÁTOGATNI! ÍGY EZ A PONTSZERZÉSI LEHETŐSÉG IDÉN NEM LESZ ELÉRHETŐ!


A Kosárpalánta képzések felkerültek a rendszerbe. Fontos tudnivaló, hogy „KOSÁRPALÁNTA” LICENSZET csak az válthat ki, aki elvégzi az „Online” tanfolyamot, vagy a „Megújítást”. Ez azokra az edzőkre is vonatkozik, akik magasabb kategóriára váltják ki  az engedélyt. A pedagógus továbbképzések pontos időpontjai még nincsenek meg.

KOSÁRPALÁNTA E-LEARNING, MEGÚJÍTÁS
1. augusztus 1-15.
2. október 1-15.
Ezekre már tudnak jelentkezni a palánta edzők.

Egyéb tudnivalók: 

• az I. és II. kategóriába tartozó edzőknek egy MKOSZ által szervezett továbbképzőn kötelező a részvétel. Az akkreditált továbbképzők NEM tartoznak ebbe a kategóriába! Akinek nincsenek a továbbképzős pontjai jóváírva, az nem fogja tudni beküldeni az adatlapját, ezért fontos, hogy előre jelentkezzetek! 
• a II., III. és az Erőnléti edzői kategóriába tartozó edzők adatlapjának beküldési határidaje 2020. augusztus 1. A beküldés után elfogadásra kerül az adatlap, és ezek után lehet kártyát igényelni. 
• az I.-es kategóriába tartozó edzők számára a határidő 2020. szeptember 1. A beküldés után elfogadásra kerül az adatlap, és ezek után lehet kártyát igényelni. 
• a Kosárpalánta edzőknek 2020. december 1. a határidő

A határidő lejártát követően változnak a licensz díjak, melyeket a kreditrendszer díjtáblázata fog tartalmazni.

Amennyiben bárkinek bármilyen kérdése van, kérem e-mailben keressen a renata.domotor@hunbasket.hu címen!

Vármegyei szövetségek