Ezen a héten kezdődött el a Hazai pályán! alapszakasza
24
Apr
2020
Ezen a héten kezdődött el a Hazai pályán! alapszakasza
2020. április 24.  |  16:15
Kedves Edzők!
 
Talán hallottatok már a Hazai Pályán! Versenysorozatról, amely ezen a héten érkezett el az Alapszakaszhoz, azaz már élesben zajlik a csapatok közötti megmérettetés.
 
Engedjétek meg, hogy néhány szóban bemutassuk a sorozatot azok számára, akik még keveset tudnak róla.
 
A Hazai Pályán! sorozatot azért hívtuk életre, mert úgy érzékeltük, a kialakult helyzetben a gyerekeknek, főleg a fiatalabb korosztályokban, nagyon hiányzik a versenyzés izgalma, a megmérettetések okozta egészéges adrenalin. Egy olyan versenysorozatot álmodtunk meg, ami az online térben zajlik, a kihívásai otthoni környezetben teljesíthetőek, de közben eredményei összemérhetőek, valódi verseny alakulhat ki, ahol az egy egyesületben kosárlabdázók saját klubjuk színeit képviselik, miközben egyénileg is megmérettetnek.
 
A verseny első két hetében, az ún. Előszezonban közel 300-an mérettették meg magukat a Hazai Pályán! kihívásainak keretén belül.
 
Az első két hétről készült videós összeállításaink megtekinthetőek YouTube csatornánkon:
 
https://www.youtube.com/watch?v=UNTW8dYnylY
 
https://www.youtube.com/watch?v=yw-KeTsgPn0 
 
A kihívásokat minden héten egyszer tesszük közzé Facebook oldalunkon, ahol folyamatos információkkal, videókkal, posztokkal szolgálunk a bennünket követőknek:
 
Instagram csatornánkat is egyre többen követik: 
 
 
A Hazai Pályán! versenysorozathoz az Alapszakasz négy hete alatt bármikor lehet csatlakozni, de érdemes minél hamarabb beszállni a küzdelmekbe, hiszen minden kihívás teljesítésének eredményét viszik a csapatok magukkal fordulóról fordulóra, és az Alapszakaszt követő Rájátszásba is.
 
A versenysorozat az iskolai tanév tervezett végével egyidőben, június közepén ér majd véget.
 
A Hazai Pályán! egy klubokon átívelő, közös játék, aminek csupán egy célja van: színt es vidámságot vinni az utánpótlás kosarasok mindennapjaiba. Bár igyekszünk olyan mókás játékokat, figyelemfelkeltő, érdekes tartalmakat kitalálni és megosztani, amik önmagukban is megszólítják a gyerekeket, tudjuk jól, hogy nélkületek, edzők nélkül jóval kevésbé hatékony a tömegesítés. Ezért kérünk Benneteket, hogy ha tetszik az ötlet, segítsetek minket a toborzással, mi pedig ígérjük, hogy tudásunk és energiánk legjavát beletesszük, hogy ez a gyerekeknek igenis élmény és igazi kosárlabdás kikapcsolódás legyen!
 
 
Várunk szeretettel minden csatlakozni vágyó egyesületet, csapatot!
 
Üdvözlettel,
 
A Hazai Pályán! szervezői

Vármegyei szövetségek