Kosarasok klubja: a harmadik rendezvény
14
Nov
2019
Kosarasok klubja: a harmadik rendezvény
2019. november 14.  |  09:55
Szombaton este kerül sor a nagyjából másfél éve "életre hívott" Kosarasok Klubja harmadik rendezvényére.
 
A helyszín az eddigi két klubest résztvevői által már jól ismert, a Soroksári út 48. alatt található La Vida LOFT rendezvényházban, a Malomudvarban található terem.
 
A szombati rendezvény hivatalos részének három fő programpontja lesz. Kezdésként a korábbi kiváló MAFC-irányító, Kangyal Tibor, vagy ahogy a sportágban mindenki ismeri, Öcsi régi iskolatársával, a rendezvény sztárvendégével, a dalaival korosztályok sorát megörvendezető Omega együttes frontemberével, Kóbor Jánossal beszélget többek között a régi emlékekről, a kiváló énekesnek a kosárlabdához fűződő kapcsolatáról.
 
Ezt követően, ahogy az előző rendezvényen öt, úgy a szombatin két kiváló korábbi sportembert ismer el a Kosarasok Klubja emlékplakettel. A szervezők azt szeretnék, hpogy kilétük legyen meglepetés, s a plakettek ünnepélyes átadása kapcsán velük is sor kerül egy-egy beszélgetésre.
 
Végül, de nem utolsósorban a klub történetében újdonságként "terítékre kerül" az új 3x3-as szakág, valamint a streetball. Előbbi "képviseletében" a jövő tavasszal az olimpiai kvalifikációra készülő női válogatott szövetségi kapitánya, Károlyi Andrea, a hazánkban lassan három évtizede hódító szabadtéri, szabadidős kosarazás egyik alapító tagjaként pedig Tímár András lép majd a képzeletbeli pódiumra. Ebben a részben szó lesz a streetball és a 3x3-as kosárlabda kapcsolatáról és különválásáról, az olimpiai részvétel - az utolsó kvalifikációs viadalt Magyarországon rendezik - szabályairól, esélyeiről.
 
A rendezvényt egy rövid zenés-táncos kulturális betét színesíti - a korábbi Izzó-edző, Papavasziliu Hrisztosz kis csoportja már a múltkor is nagy sikert aratott.
 
A belépés a klubtagok részére ingyenes, amúgy 2900 forint. A belépő tartalmaz egy pohár kávét, üdítőt vagy szeszes italt. Belépéskor az érkezők egy jóval a belépő árán felüli értékű ajándékot kapnak. A klub támogatói jóvoltából a Kosarasok Klubja rendezvényein megszokottnak mondható tombolán pedig most is igen értékes nyeremények találnak majd gazdára.

Vármegyei szövetségek