Aranyalbum árverésével segít a Kosarasok Klubja és az Omega
08
Aug
2019
Aranyalbum árverésével segít a Kosarasok Klubja és az Omega
2019. augusztus 8.  |  20:10
Jótékonysági árverési akcióval próbál segíteni a gyógykezelés alatt álló Gereben Líviának és családjának a Kosarasok klubja és a legendás Omega együttes.
 
Az ötlet a már játékos korában is rendkívül kreatív Kangyal Tibor, a korábbi zseniális MAFC-irányító fejéből pattant ki, akinek nem volt nehéz rávennie a jótékony célú akcióban való közreműködésre a híres zenekart. Az Omega 1969-71-es Aranyalbumát árverezik el, a lemez borítóját az augusztus eleji balatoni koncertjén az együttes valamennyi tagja aláírta.
 
Aki szeretne segíteni a leukémiás megbetegedése miatt gyógykezelés alatt álló kosarasnak, s családjának, valamint szeretné megszerezni a tagok aláírásaival ellátott borítóban lévő, hatalmas zenei csemegét ígérő lemezt, a Kosarasok Klubja facebook oldalán keresztül licitálhat.
 
Technikailag ez úgy működik, hogy az oldalon felvételüket kell kérniük a Kosarasok Klubjába. Az oldal adminisztrátorai napközben folyamatosan figyelik és hagyják jóvá a jelentkezéseket, s miután mindez megtörtént, már lehet is licitálni.
 
Az árverés 100.000 forintról, az első ajánlat megtételétől indul, és augusztus 20-án estig tart. Az oldal szerkesztői folyamatosan jelzik az oldalon az árverés aktuális állását.

Vármegyei szövetségek